30 / 04 / 2024

Sunrıse Tourısm adres

Sunrıse Tourısm adres

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

Temettü hissesi nasıl seçilir? Bu kriterlere dikkat etmeyen yanar! 

Temettü, bir şirketin kârının bir kısmını hisse senedi sahiplerine dağıtması anlamına geliyor. Peki temettü hissesi nasıl seçilir? Yatırımcı Emre Kadero, X sosyal medya hesabından kriterleri açıkladı. İşte o kriterler ve gelen yorumlar...

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Otomobile seçim arası! Fiyatların yükseleceği tarih açıklandı

Sıfır otomobil satışları geçtiğimiz ay 100 bin bandını aşarak tüm zamanların Mart ayı rekoru kırdı. İkinci el araba satışları ise yüzde 20 - 25 arasında yükseldi. Birçok markanın araçların büyük kısmını seçimden önce getirmeye çalışması ile Mart ayında araç bulunurluk sorununun azaldığı ifade edildi

Seçimden sonra konut fiyatları yükselecek mi?

"Döviz yatay seyrediyor, faizlerdeki düşüş nedeniyle mevduat cazip değil, Kur Korumalı Mevduatlar da çözülme eğiliminde, para köşeye sıkışıyor, gidilebilecek pek bir adres kalmıyor" diyen Alaattin Aktaş, konut fiyatlarının seçim sonrasında artabileceğine işaret etti.

AKP ve MHP seçmeni de muhalefetle aynı görüşte İktidar ekonomide köşeye sıkıştı

Türkiye’de ekonomik darboğaz vatandaşın belini bükmüşken, AKP’li seçmenin de büyük bir kısmı artık ekonominin iyi yönetilmediğini kabul etmiş durumda. Yapılan son anketlerden elde edilen verilere göre vatandaşın yüzde 75’inden fazlası ekonominin yönetilemediği görüşünde.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Adres Koru projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi...

Kartal Dumankaya Horizon adres!

Kartal Dumankaya Horizon adres bilgilerine göre proje, Kartal Kordonboyu Mahallesi Çilek Sokak'ta bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri adres!

5 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta yükseliyor.

Sunrıse Tourısm adres Haberi

Sunrıse Tourısm adres

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek...ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler


Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi adres: Aksaray Mh.N.Kemal Cd.Göktaş İşhn N.2/32...