04 / 05 / 2024

Superbrands Türkiye süper markalar 2014

Superbrands Türkiye süper markalar 2014

Superbrands Türkiye, 2014'ün süper markalarını açıkladı. Nielsen'in ölçümleri de dikkate alınarak seçici kurul tarafından belirlenen 134 marka arasına bu yıl ilk kez Paşabahçe, Uğur Derin Dondurucu, Ülker Çikolatalı Gofret ve Vakko girdi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

Türkiye buğday üretiminde geriliyor! Buğday fiyatları düştü mü? İşte borsa borsa 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye, dünyanın en büyük buğday üreticileri sıralamasında 12’nci sıraya düştü. Gübre maliyeti buğdaydan vazgeçiriyor, ekim alanı düşüyori buğday üretiminde de Türkiye sıralama olarak geriliyor. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan kira sertifikası açıklaması!

2021 yılı 3 aylık mali raporlarını açıklayan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Türkiye'de sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Türkiye’de bina stoku, sanayi binaları hariç 9.4 milyona ulaştı!

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF Projesi’nin Direktörü Dr. Murat Sarıoğlu, Türkiye’de bugünkü bina stoku sanayi binaları hariç 9.4 milyon binaya ulaştığını söyledi.

Musul ve Türkiye arasında demiryolu inşa edilecek!

Irak'ın kuzeyindeki Musul vilayetinden Türkiye sınırına kadar modern bir demiryolu yapılacağı bildirildi.

TSKB'den Türkiye'nin ilk sürdürülebilir kira sertifikası ihracı!

 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), Türkiye'de doğalgaz dağıtım ve gıda sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihraçlarından sonra Türkiye'nin ilk sürdürülebilir kira sertifikası ihracını da gerçekleştirdi.

Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler briket evlere yerleştiriliyor!

Suriye'den Esad rejimi ve destekçilerinin ağır bombardımanlarından kaçan ve Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile inşasına hız verilen briket evlere yerleştiriliyor. 

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

CDB'den Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına 200 milyon dolar kredi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Çin Kalkınma Bankası'ndan, Çin'in yürüttüğü 'Bir Kuşak Bir Yol Girişimi'kapsamında, 200 milyon dolar tutarında kredi temin ettiğini duyurdu.

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

TOKİ gayrimenkul sektörünün süper markası oldu!

TOKİ, dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketicilerce belirlenen "süper marka"lar arasında yer alan tek kamu idaresi olmayı başardı.

Superbrands Türkiye süper markalar 2014 Haberi

Superbrands Türkiye süper markalar 2014

Superbrands Türkiye, 2014'ün süper markalarını açıkladı. Nielsen'in ölçümleri de dikkate alınarak seçici kurul tarafından belirlenen 134 marka arasına bu yıl ilk kez Paşabahçe, Uğur Derin Dondurucu, Ülker Çikolatalı Gofret ve Vakko girdi. 88 ülkede gerçekleştirilen, Türkiye'de ise iki yılda bir yapılan Süpermarkalar listesine 2014'te 92 yerli marka girdi. 2012'de bu oran 159'a 98'di. 2012'deki yüzde 62'lik orana karşın, 2014 Süpermarkalar listesinde yüzde 69 ile yerli markalar yabancı markaların önüne geçti. Superbrands Türkiye için bin 23 marka arasından seçilen 300 firma hakkında tüketicilerle yüzyüze görüşüldü. Yemeksepeti, Arçelik, Audi, Facebook, Google, Güllüoğlu, hepsiburada, İstinyePark, Mercedes Benz ve Volkswagen 2014'ün yükselen değeri...