27 / 04 / 2024

Superga capitol avm

Superga capitol avm

Eğlenceli ve keyifli yaşam stilinin öncüsü Superga, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Capitol AVM’de açtı

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Capitol AVM'den kira indirimi!

Capitol AVM'de kiralarda yüzde 32’ye, kira artışlarında uygulanacak olan enflasyon oranlarında da yüzde 50’ye varan indirim yansıtıldı...

Capitol yılbaşında açık mı?

Capitol, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Capitol yılbaşında açık mı? Capitol yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Capitol AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Capitol AVM'de yangın çıktı!

Üsküdar Altunizade'de bulunan Capitol AVM'nin çatısından dumanlar yükseliyor. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

CHP'den Capitol AVM'ye kaçak iddiası!

Geçmişte, ‘kaçak’ olduğu için yıkım kararı alınan Capitol AVM’nin çatısı son olarak restorasyon adı altında yükseltildi. BirGün’e konuşan CHP’li Sağ, “30 milyon liralık rant oluştu, suç duyurusunda bulunacağız“ dedi.

Özsüt yeni konseptini Capitol AVM’deki mağazasına taşıdı!

Geleneksel tatların usta dokunuşlarla hayat bulduğu Özsüt, Capitol AVM mağazasında yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Capitol Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Altunizade Capitol AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Capitol Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Altunizade Capitol, bayramda kaça kadar açık? Altunizade Capitol kaçta açılacak?

Altunizade Capitol bayramda açık mı?

Altunizade Capitol AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Altunizade Capitol bayramda açık mı? Altunizade Capitol, bayramda kaça kadar açık? Altunizade Capitol kaçta açılacak?

Superga, Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul'da açtı!

Eğlenceli ve keyifli yaşam stilinin öncüsü Superga, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Capitol AVM’de açtı

Capitol AVM genel müdür arıyor!

Capitol AVM'nin son genel müdürü Özkan Şenyüz, şubat ayında Demsa Grubu'na geçmişti

Cevahir AVM'ye engelliler giremiyor!

Cevahir AVM'ye bebek arabasıyla güç bela çıkılırken, engelli vatandaşların ise girmesi imkansız

AVM yatırımcıları gözüne komşu ülkeleri kestirdi

Türkiye'de AVM sayısının gittikçe artması ile yatırımcılar komşu ülkelere ve Kuzey Afrika'ya yöneldi

Müşteriler mescidi olmayan AVM'lerden şikayetçi!

AVM'lere giden ve ibadetlerini de ihmal etmek istemeyen müşteriler, önemli bir hizmetin yapılmıyor olmasından dolayı şikayetçi

Superga capitol avm Haberi

Superga capitol avm


Eğlenceli ve keyifli yaşam stilinin öncüsü Superga, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Capitol AVM’de açtı.  Yeni sezona 42 yeni renkle giren Superga, bu yazın ön planda olan renkleri sarı, macenta, mavi ve yeşilin canlı ve parlak tonlarıyla hayatınıza renk katıyor.


İtalya’nın eğlenceli ve keyifli yaşam stili öncüsü ayakkabı markası Superga, hayranlarının tüm koleksiyonu ve renkleri bir arada görebilecekleri ilk mağazasını İstanbul’da Capitol AVM’de açtı. 42 yeni Superga rengiyle açılış yapan mağaza, klasik serisinin yanı sıra Disney, House of Holland serilerini de mağazada satışa sundu. Plaj terlikleri ve babetlerin de yer aldığı koleksiyona her ay 2 yeni ürün...