05 / 05 / 2024

Sur 2016 projeleri

Sur 2016 projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur’da öncelikli hedefin yerinde dönüşüm olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın yine bulunduğu bölgelerde ikameti sağlanması esastır” dedi.

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri: Mutlu Evler Türkiye!

Sur Yapı, "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başlattı. Avrupa Yakası'ndaki 4 projesinde faizleri sıfıra indiren firma, düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor...

Sur Çelik Kapı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu. Kanal, özgün cam tasarımı ve üst düzey güvenlik sistemiyle 2016 yılının en çok tercih edilen ürünü oldu.

Sur Yapı 2017'de 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sur Yapı, Koşuyolu Excellence projesini bugün satışa çıkardı. 2016'da 650 milyon TL ciro yapan Sur Yapı'nın 2017 ciro hedefi 1 milyar TL.

Sur Yapı, 2017 yılında 1.1 milyar TL ciro hedefliyor!

2016'da 650 milyon TL ciro elde eden Sur Yapı, 2017 yılının verimlilik yılı olacağını vurguluyor. Bu yılın 2016'dan daha iyi bir yıl olacağını belirten Sur Yapı, 2017 yılında 1 milyar 100 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

ISVEA ile İtalyan şıklığı Sur Yapı İlkbahar projesiyle buluştu!

ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan Sur Yapı İlkbahar’ın banyolarına damgasını vurdu.

Mehmet Özhaseki: Sur'u ayağa kaldıracağız!

Fikirtepe ve Sur’da yürütülen projeleri anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, anayasa değişikliğine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Sur 2016 projeleri Haberi

Sur 2016 projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur'daki mağdurların kullanması için Sur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 4.4 milyon TL, Diyarbakır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ise 16.9 milyon TL kaynak aktarıldığını ifade etti.


Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki yeniden inşa çalışmalarına yönelik bir soru önergesini yanıtlayan Özhaseki, şunları kaydetti:


“Zarar gören bölgemizde öncelikli hedef yerinde dönüşüm olup vatandaşlarımızın yine bulunduğu bölgelerde ikameti sağlanması esastır. Ancak Koruma Amaçlı İmar Planı kapsamında yapılacak dönüşüm uygulamalarında plan, nüfus transferini de öngörmektedir. Dolayısıyla transfer edilecek nüfusun yeni ve güvenli konutlarda yaşamasının sağlanması amacıyla Rezerv Yapı Alanı’na ihtiyaç vardır. Bu kapsamda TOKİ tarafından Kayapınar, Çölgüzeli ve Üçkuyu’da, bakanlığımızca da Çölgüzeli’nde dönüşüm uygulamalarında kullanılmak üzere konut ve işyeri üretim yapılacaktır. Tüm süreç uzlaşma ile yürütülecek ve planlama kararlarının ivedi...