21 / 05 / 2024

sur acele kamulaştırılacak bölgeler

sur acele kamulaştırılacak bölgeler

Diyarbakır Sur ve Yenişehir'de ilan edilen riskli alan sınırları içerisinde bazı taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Büyükçekmece ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu bölgesinde acele kamulaştırma kararı!    

Kuzey Marmara Otoyolu ile keşisen enerji iletim hatlarının deplase edilmesi amacıyla ekli haritalar ile listelerde güzergahları ve bulundukları yerler ile ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

İstanbul Havalimanı projesi için kamulaştırılacak alanlar mecliste!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Yukarı Ağaçlı Mahallesi'nde İstanbul Havalimanı projesi kapsamında kamulaştırılacak alan ve kamulaştırma bedeli meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyüp'te kamulaştırılacak alanlarla ilgili 8 soru!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Yukarı Ağaçlı Mahallesi'nde İstanbul Havalimanı projesi kapsamında kamulaştırılacak alan ve kamulaştırma bedeli meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağrı ve Bingöl'de acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ve Ağrı'da bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Muratpaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi sınırları içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen yenileme alanı kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Kastamonu'da acele kamulaştırma yapılacak!

Kastamonu'da tesis edilecek Kuzkaya Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak... 

Denizli'de acele kamulaştırma kararı!

Yatağan-Denizli Batı-Denizli-4 Enerji İletim Hattı Projesi Kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak...

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale'de Çan İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

sur acele kamulaştırılacak bölgeler Haberi

sur acele kamulaştırılacak bölgeler

Diyarbakır İli, Sur ve Yenişehir'de ilan edilen riskli alan sınırları içerisinde bulunan 363 bölgede bazı taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için