29 / 04 / 2024

sur inşaat Pine Homes Göktürk

sur inşaat Pine Homes Göktürk

Sur İnşaat‘ın İstanbul Göktürk‘te yükselen Pine Homes projesinde teslim işlemlerinin Ocak 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 1+1 , 2 +1 s ve 3+1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

Taksim Camii inşaatında bütçe iki katına çıktı!

SUR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camii inşaatının bütçesiyle ilgili şunları söyledi: ''İnşaata başladığımızda dolar 3.6 TL idi. Şimdi malum. Son bir yılda emtia fiyatları kaynaklı maliyet artışı oldu. Önemli bir eser yaptık. Her şeyin en iyisi olsun istedik.''

Diyarbakır Millet Bahçesi inşaatı nedeniyle sur duvarı çöktü!

UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesi’nde bulunan Diyarbakır’ın tarihi surları, millet bahçesi inşaatı sebebiyle çöktü.

Sur Yapı Antalya'da ilk etap inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede çalışmalar 24 saat aralıksız devam ediyor. projede ilk etabın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı.

Sur Yapı Antalya projesinin inşaatı hızlandı!

Sur Yapı Antalya Projesi'nde bugüne kadar 450 bin metrekarelik imalat yapılarak kaba inşaatın yüzde 50'lik kısmı tamamlandı...

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

TOKİ'nin Sur'da hayata geçirdiği konutlar için inşaat sürüyor!

TOKİ'nin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hayata geçirdiği konutlar için inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Şehit Fatih Efiloğlu'nun evinin inşaatını Ordu Belediyesi tamamlayacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen uzman çavuş Fatih Efiloğlu'nun Ordu'daki babaevinin inşaatını Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi!

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi 'nde dairelerin alanları 93 ile 195 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Sur İnşaat yeni showroomu açıldı!

Diyarbakır'da 1985 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sur İnşaat Ticaret Limited şirketi yeni hizmete açtığı plazasında faaliyetlerine devam edecek.

Haluk Sur: İnşaatın durması sanayiyi de durdurur!

Haluk Sur, inşaat sektörünü değersizleştirmenin, 200’den fazla sanayi sektörünü görmezden gelmek anlamına geleceğini vurguladı.

Haluk Sur: İnşaat 200'den fazla sanayi sektörünü harekete geçiriyor!

Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurguladı.

Haluk Sur: İnşaat biterse sanayi durur!

GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurgula

Haluk Sur: Türkiye’nin ‘orta gelir tuzağı’nı aşması için inşaat sektörüne ihtiyacı var!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkan Haluk Sur, Türkiye’nin ‘orta gelir tuzağı’ nı aşması için öncelikli olarak inşaat sektörüne ihtiyaç duyulduğunu ifade etti...

sur inşaat Pine Homes Göktürk Haberi

sur inşaat Pine Homes Göktürk

İstanbul’un Göktürk bölgesinde Sur İnşaat tarafından 2 bin 370 metrekarelik alanda 66 konut kapasitesi ile inşa edilen Pine Homes projesinde büyüklükleri 93 ile 195 metrekare arasında değişen 1+1 , 2 +1 s ve 3+1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.



PINE HOMES PROJE DETAYLARI

Sur İnşaat tarafından yapılan Pine Homes projesi 3 blokta 68 daireden meydana geliyor. 2 bin 370 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Butik bir proje olmasına rağmen Pine Homes projesi sosyal donatılar ve teknik özellikler bakımından oldukça zengin. Projenin satış ve pazarlama faaliyetleri Countryside Real Estate tarafından yürütülüyor.


İstanbul’da doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği Göktürk’te yeni bir proje yükseliyor. Pine Homes adı verilen proje, az katlı mimarisi ve...