23 / 07 / 2024

sur kamulaştırılıyor mu

sur kamulaştırılıyor mu

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplandı. Merkez Yönetim Kurulu'nda konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke Sur'daki kamulaştırma sürecine değindi.

1937 yılında çimento fabrikaları kamulaştırılmak istenmiş!

1937  yılında çimento fabrikalarının kamulaştırılmasına karar verilmiş fakat bu karar daha sonra iptal edilmiş. İşte ayrıntılar...

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi? Hemen bakın! 

'Memura ek zam yapılacak mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi?

Bedelli askerlik ücreti 2023 ne kadar olacak? Bedelli askerlik ücreti taksit yapılıyor mu?

Bedelli askerlik ücreti 2022 yılında 80 bin liraydı. Yeni yılda ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

Evde bakım maaşları yatırılıyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan şehirler! Hemen 29 Ağustos listesine bakın!

29 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatar? sorularının cevapları sık sık araştırılıyor. Peki 29 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? Evde bakım maaşı ödeme tarihleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

sur kamulaştırılıyor mu Haberi

sur kamulaştırılıyor mu

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Merkez Yönetim Kurulu'nda konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke Sur'daki kamulaştırma sürecine değindi.


"AK Parti'nin terör sorununu selam vererek çözme ciddiyetsizliğine eş değer diğer bir ciddiyetsizliğin ise Sur'u Toledo yapacak rehabilitasyon çalışması" olduğunu iddia eden Böke, AK Parti Hükümeti'nin Sur bölgesiyle ilgili bir acele kamulaştırma kararı aldığına dikkati çekti.


Hükümetin aldığı bu kararın, Sur'da 16, Yenişehir'de de 2 mahalleyi ilgilendirdiğini belirten Böke, toplamda 368 adada, 6 bin 300 parselin kamulaştırılmasına yol açtığını söyledi.


Bunun 125 bin nüfusa sahip Sur'un yüzde 60'ının kamulaştırılması anlamına geldiğine işaret eden Selin Sayek Böke, şu değerlendirmelerde bulundu:


"Bu süreçle ilgili vatandaşlarımız da bizler de kaygılıyız. Bu bölgedeki evlerin çoğunda tapu sorunu...