06 / 05 / 2024

sur ne zaman inşa edilecek

sur ne zaman inşa edilecek

Sur'un yeniden imarı için çalışmaları hızlandıran hükümet, Toledo ve Dubrovnik’e ekip gönderdi. Bakan Sarı, "Sur’u yöresel dokuyu bozmadan ayağa kaldıracağız. Alt yapıda ise en modern teknolojiyi kullanacağız" dedi.

Sur Yapı Antalya teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Antalya projesinde ilk 1.000 adet daire satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya teslimleri ne zaman?

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Topkapı Evleri 224 konut ve 29 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 224 daire ve 29 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Topkapı Evleri İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Sur Yapı Bahçekent Hoşdere projesinde 755 konut ve 34 ticari birimin yer alması planlanıyor. Peki Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

Sur Yapı Tempo City ne zaman tamamlanacak?

Toplam 217 daire ve 17 ticari üniteden meydana gelen Tempo City projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Sur Yapı Tempo City ne zaman tamamlanacak?

Sur Yapı Tempo City ne zaman teslim?

Sur Yapı imzası taşıyan Tempo City Kağıthane projesi 14 ve 15 katlı iki blok şeklinde dizayn edildi. Peki Sur Yapı Tempo City ne zaman teslim? diyorsanız işte yanıtı...

Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

Sur Yapı'nın 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyasında hiç peşinat ödemeden daire sahibi olunabiliyor. Kampanyada 9 proje kampanyaya dahil. Peki Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

Sur Yapı Kağıthane ne zaman teslim?

240 konut ve 24 mağaza olarak Kağıthane'de hayata geçirilecek olan Sur Yapı Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Peki, Sur Yapı Kağıthane ne zaman teslim?

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden meydana gelen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri satışları ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu hattında yer alan Sur Yapı Koşuyolu Evleri 24 ay sonra teslim edilemeye hazırlanıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri satışları ne zaman?

Axis İstanbul ne zaman açılacak?

Sur Yapı ve Hayat Holding'in İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Axis İstanbul açılış için gün sayıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesi ofis ve Avm alanları ile dikkat çekiyor. Peki Axis İstanbul ne zaman açılacak?

İlkbahar Sur Yapı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Sultanbeyli'de inşa edilen İlkbahar Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki İlkbahar Sur Yapı Evleri ne zaman teslim edilecek?

sur ne zaman inşa edilecek Haberi

sur ne zaman inşa edilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Sur’un yeniden yapılmasında İspanya’nın Toledo, Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinin en önemli model olacağı açıklamalarını değerlendirdi. Bakan Sarı, Bakanlık ekiplerinin bu şehirlere teknik tecrübe için gönderildiğini belirterek, “Bu oraların taşını, dokusunu aynı mimarisini Sur’a yapacağımız anlamına gelmiyor. Sur’daki dokuyu, mimariyi, yöresel ve geleneksel özelliklere göre yapacağız. Ama alt yapı konusunda en modern teknolojiyi kullanmamız lazım. Teknolojiyle tarihi nasıl birleştiririz ona bakacağız” dedi. Diyarbakır Sur’da hasar tespit çalışmaları dün başladı. Birçok tarihi yapıya ev sahipliği yapan Sur’un inşaasında Toledo ve Dubrovnik’in model alınıp alınmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı, şöyle konuştu: 


TECRÜBE PAYLAŞIMI


“Bunların hepsi birer örnek. Dubrovnik’in kendine ait bir mimari dokusu, tarihi var. Toledo’nun da öyle. Dubrovnik’e, Toledo’ya, Viyana’ya gidilmesinin sebebi oradaki...