28 / 04 / 2024

Sur toki çalışmaları

Sur toki çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ Sur'u yeniden inşa ediyor. 4 Ocak'ta temeli atılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. 293 ev 2019'un Haziran ayında teslim edilecek..

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

TOKİ Emet projesinde çalışmalar sürüyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, TOKİ tarafından inşa edilen 219 konutun çalışmalarını yerinde inceledi.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

Sur Yapı Muhit'te hafriyat çalışmaları başladı!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Sur Yapı Muhit projesinde Kasım ayında 44 gayrimenkul satıldı. Projenin hafriyat çalışmaları başladı.

Sur toki çalışmaları Haberi

Sur toki çalışmaları

Tarihi Sur ilçesinde geçen yıl terör örgütü PKK mensuplarının kazdıkları çukurlar, kurdukları barikatlar ve tuzakladıkları patlayıcıları infilak ettirmesiyle oluşan tahribatın giderilmesi için başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ olmak üzere ilgili kurumlarca başlatılan hummalı çalışma devam ediyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla 4 Ocak'ta temeli atılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla tarih boyunca 33 medeniyete ev sahipliği yapan Suriçi, devlet tarafından adeta yeniden inşa edilmiş olacak.


Ev sahipliği yaptığı bütün medeniyetlerin izlerini taşıyan ve tarihi değerleriyle "Doğu'nun Paris"i olarak adlandırılan Sur'daki kültür varlıkları da bu sayede korunarak gelecek nesillere aktarılacak.


Bakanlıkça Dicle Vadisi ve Kırklar Dağı rekreasyon çalışmaları yürütülüyor.


GELENEKSEL DOKUYA UYGUN KONUTLAR YAPILIYOR


Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilçede terör olaylarında zarar gören alanda, ilk etap olarak planlanan 44 geleneksel...