25 / 07 / 2024

sur villa satışı

sur villa satışı

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bodrum'dan 4 milyon 250 bin dolara villa satın aldı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da müstakil bir villa sahibi olmuşlardı. Şimdi ise yine aynı site içerisinde 4 milyon 250 bin dolara ikinci bir müstakil villa daha satın aldılar.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Gümüştepe On Villa satışta! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Projede 10 adet villa yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışta! Yeni proje...

Gül inşaat imzasıyla Büyükçekmece'de inşa edilen 4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışa çıktı. Söz konusu proje 2024 yılında teslim edilecek.

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Diyarbakır Sur'da 700 bin TL'ye turistik villa satışı!

Diyarbakır Sur'da 5 yıl önce başlatılan kentsel dönüşümde, sivil mimari örneklerinin yıkılarak yerine yapılan betonarme yapılar 'lüks' ibaresiyle satılıyor.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

sur villa satışı Haberi

sur villa satışı

Diyarbakır' Sur'da kentsel dönüşüm kapsamında Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde yıkımları tamamlanan evlerin yerine yapılan villalar satışa sunuldu.

Sputniknews'ten Sertaç Kayar'ın haberine göre, Sur Alipaşa mahallesindeki yaklaşık olarak 800 ev ve iş yeri kentsel dönüşüm dahilinde yıkıldı, yerine villalar yapıldı. Kenttin kültürel dokusuna uymadığı konusunda sık eleştirilen betorname tipi evler, 600 ila 2 milyon lira arasında 'Tarih ve Lüks iç içe' ibaresiyle satışa sunuldu.

Yapılan açıklama bölümünde de “Aylık 1350 TL 180 ay vadesi vardır. Taksitler sabittir. Fiyata dahil değildir” ifadeleri bulunuyor. Genel olarak yoksul kesimin yaşadığı mahallede evler 30 bin ila 100 bin arasında alınmıştı.

Mahallede evlere biçilen fiyatlar 30 bin ila 100 bin TL arasıydı

2012'de başlayan kentsel dönüşüm kapsamında evlerin yıkımına başlanmış ve 2016 yılında 'acele kamulaştırma' ile evlerin yıkım çalışmaları hızlandırılmıştı. Evlere biçilen...