11 / 05 / 2024

sur yapı gurbetçi kampanyası 2019

sur yapı gurbetçi kampanyası 2019

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya ile yarısı hemen, yarısı ise teslimden sonra ödeme yapılacak

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Yurt dışı tanıtımına ağırlık veren Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları, projelerimize yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.

2019 Sur Yapı için teslim yılı olacak!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına dikkat çekerek, gayrimenkul sektörünün her zaman işbirliği yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

sur yapı gurbetçi kampanyası 2019 Haberi

sur yapı gurbetçi kampanyası 2019

Sur Yapı, Avrupa’da yaşayan Türkler için harekete geçti. Almanya'nın Köln kentinde showroom açan Sur Yapı, gurbetçilere özel bir de kampanya başlattı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, kampanya ile Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle gurbetçiler ev sahibi olabilecek.

Kampanya kapsamında yüzde 15 indirim yapılırken, ev tutarının yüzde 80'lik kısmı için 180 aylık vadede 0.69 faiz oranıyla banka kredisi alma imkanı veriyor. Kalan yüzde 20'lik kısım içinse Sur Yapı bünyesinde 0.69 faiz oranıyla 120 taksit yapılıyor. Bu şekilde konut alıcısı sadece taksit ödeyerek ev satın alabilecek.