05 / 05 / 2024

Sur Yapı slogan

Sur Yapı slogan

Sur Yapı Mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerinde geçerli olacak “Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı'dan 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı, “Olur olur bal gibi olur” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. 9 projede geçerli 60 ay vade farksız kampanya ile ev sahibi olunabiliyor.

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden meydana gelen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde yüzde 1 peşinatla!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesi İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. "Yüzde 1 Peşinat Yüzde 100 Mutluluk" sloganıyla tanıtılan projede 31 Mayıs'a kadar kampanya var.

Sur Yapı İlkbahar ve Gölbahçe Evleri'nde dev kampanya!

Sur Yapı Mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerinde geçerli olacak “Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı İlkbahar: Yeşili evinize değil, evinizi yeşile taşıdık!

"Sur Yapı İlkbahar: Yeşili evinize değil, evinizi yeşile taşıdık" sloganıyla tanıtılan proje Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 60 ay 0 faiz avatajı ile ödeme yapılabiliyor.

Sur Yapı İlkbahar ile peşinata veda edin!

"Sur Yapı İlkbahar ile peşinata veda edin" sloganıyla yükselen projede 304 adet konut yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım!

"Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım" sloganıyla tanıtılan Mirage Residence Güneşli'de daire fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar'da!

Vade farkı olmadan ödeme yapılabilen projede toplam 304 adet daire yer alıyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar 'da" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Sur Yapı her iki yakada projelerini sürdürüyor!

SUR Yapı, 'Prestij Tarz Kazandı' sloganıyla Güneşli'de inşa edeceği Mirage Rezidans ve 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyliği'de yapımına başlayacak ve lansmana özel yüzde 10 indirim yapacak.

Sur Yapı İlkbahar'da yüzde 10 indirim imkanı!

Sur Yapı, yeni projesi İlkbahar'da lansmana özel indirim fırsatı sunuyor. 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyli'de yapımına başlanan projede, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Sur Yapı slogan Haberi

Sur Yapı slogan

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, düzenlediği kampanyalarla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. ‘Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” kampanyası ile Sultanbeyli’de yer alan İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerindeki 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler yeni sahiplerini bekliyor.


Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat alınıyor. Toplam tutarın yüzde 59’luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranının sunulduğu kampanyada kalan tutarı ise dört yılda vade farksız yüzde 10’luk ara ödemeler şeklinde tamamlayabilecek. Böylelikle teslime kadar düşük peşinat ve sadece taksit ödeyerek tasarruflarına dokunmadan ailelere ev sahibi olma fırsatı sunulacak. Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla lanse edilen kampanya 31 


Mayıs’ta sona erecek.


Gölbahçe Evlerinde...