30 / 04 / 2024

Sur Yapı Tanınmış Marka statüsü

Sur Yapı Tanınmış Marka statüsü

Türkiye Patent Enstitüsü, Sur Yapı'yı ‘Tanınmış Marka’ statüsüne aldı. Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Yurt dışı tanıtımına ağırlık veren Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları, projelerimize yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Sur Yapı 'Süper Star Aynen Öyle' kampanyası 2017!

Sur Yapı konut sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenlere cazip ödeme planı sunulan yeni bir kampanyayla konut alıcılarına kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Sur Yapı 'Aynen Öyle' kampanyası yılın süper star kampanyası olarak tanıtılıyor...

Sur Yapı 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı!

Türkiye Patent Enstitüsü, Sur Yapı'yı ‘Tanınmış Marka’ statüsüne aldı. Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Sur Yapı basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Yeni projelerini art arda hayata geçiren Sur Yapı, Koşuyolu’ndaki yeni konut projesini 21 Şubat'ta tanıtacak. Toplantı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Altan Elmas'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden meydana gelen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Koşuyolu projesi 30 Kasım'da tanıtılacak!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan ve çeyrek asırlık tecrübesiyle yönetim merkezi, iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, yeni projelerini art arda hayata geçiriyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde yüzde 1 peşinatla!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesi İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. "Yüzde 1 Peşinat Yüzde 100 Mutluluk" sloganıyla tanıtılan projede 31 Mayıs'a kadar kampanya var.

Tanınmış isimler Bodrum ve Çeşme'ye yatırım yapıyor!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Çağdaş Ertuna bugünkü yazısında Bodrum ve Çeşme'de tanınmış isimlerin açtığı mekan ve otellerden bahsetti. İşte Çağdaş Ertuna'nın o yazısı...

Sur Yapı 3 projesiyle Cityscape Turkey’de!

24 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak fuarda Sur Yapı, Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Exen İstanbul ile birlikte Bursa Marka Rezidans ve AVM projesini, ulusal ve uluslararası yatırımcılara tanıtacak.

Sur Yapı İlkbahar: Yeşili evinize değil, evinizi yeşile taşıdık!

"Sur Yapı İlkbahar: Yeşili evinize değil, evinizi yeşile taşıdık" sloganıyla tanıtılan proje Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 60 ay 0 faiz avatajı ile ödeme yapılabiliyor.

Sur Yapı Tanınmış Marka statüsü Haberi

Sur Yapı Tanınmış Marka statüsü

Sur Yapı, Türkiye Patent Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme ve araştırmalar sonucunda, tüm Türkiye’de duyulduğunda hatırlatma gerekmeden refleks uyandırması, belirli bir kalite standardı sağlaması, ülke genelinde herkes tarafından bilinmesi gibi birçok parametre değerlendirilerek ‘Tanınmış Marka’ statüsüne alındı.


1992’den bu yana her geçen gün büyüyen iş hacmi ile sürdürülebilir büyüme hedeflerini yakalayarak ilerleyen Sur Yapı, ‘Tanınmış Marka’ statüsü ile ülke genelinde bilinirliğini bir kez daha kanıtladı. Çeyrek asır boyunca 127 farklı projede yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.


Türk Patent Enstitüsü, ‘Tanınmış Marka’ tescili için, duyulduğunda hatırlatma gerekmeden refleks uyandırması, belirli kalite standardı sağlanması, ülke genelinde herkes tarafından bilinmesi gibi parametreleri değerlendirip Tanınmış...