28 / 04 / 2024

Sur Yapı 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı!

Sur Yapı 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı!

Türkiye Patent Enstitüsü, Sur Yapı'yı ‘Tanınmış Marka’ statüsüne aldı. Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.



Sur Yapı, Türkiye Patent Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme ve araştırmalar sonucunda, tüm Türkiye’de duyulduğunda hatırlatma gerekmeden refleks uyandırması, belirli bir kalite standardı sağlaması, ülke genelinde herkes tarafından bilinmesi gibi birçok parametre değerlendirilerek ‘Tanınmış Marka’ statüsüne alındı.


1992’den bu yana her geçen gün büyüyen iş hacmi ile sürdürülebilir büyüme hedeflerini yakalayarak ilerleyen Sur Yapı, ‘Tanınmış Marka’ statüsü ile ülke genelinde bilinirliğini bir kez daha kanıtladı. Çeyrek asır boyunca 127 farklı projede yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.


Türk Patent Enstitüsü, ‘Tanınmış Marka’ tescili için, duyulduğunda hatırlatma gerekmeden refleks uyandırması, belirli kalite standardı sağlanması, ülke genelinde herkes tarafından bilinmesi gibi parametreleri değerlendirip Tanınmış Marka belgesi veriyor.


Milliyet




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sur Yapı, Türkiye Patent Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme ve araştırmalar sonucunda tüm Türkiye'de duyulduğunda hatırlatma gerekmeden refleks uyandırması, belirli bir kalite standardı sağlaması, ülke genelinde herkes tarafından bilinmesi gibi birçok parametre değerlendirilerek 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı. 1992 yılından bu yana, 127 farklı projede yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, sektördeki iddiasını bu başarısıyla bir kez daha ortaya koymuş oldu.



Yeni Şafak


Geri Dön