06 / 05 / 2024

Sur Yapıdan güneşliye yeni proje

Sur Yapıdan güneşliye yeni proje

Gayrimenkul geliştirme alanının etkin kuruluşlarından Sur Yapı,İstanbul Güneşli'de bin konut ve 30 cadde mağazasından oluşan büyük bir proje daha eklemeye hazırlanıyor.

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Carrefoursa'dan güneş kremlerine yüzde 30 indirim! Fiyatlar birden düştü!

Ülkemizin önde gelen süpermarketlerinden biri olan Carrefoursa'dan çılgın bir indirim müjdesi geldi. Carrefoursa, Sebamed ve Nivea markalı seçili güneş kremlerine yüzde 30 indirim yaptı. İşte fiyatları...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.

Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat!

Sur Yapı Sancaktepe projesi ön satışa çıktı. Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 19 bin konut, home ofis, dükkandan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler tasarlandı. 

Sur Yapı Antalya görselleri!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. Sur Yapı Antalya görselleri haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı Antalya teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Antalya projesinde ilk 1.000 adet daire satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya teslimleri ne zaman?

Topkapı Sur Yapı Evleri görselleri!

Topkapı Sur Yapı Evleri görselleri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı imzasıyla İstanbul Topkapı'da yükselen projede fiyatlar 646 bin TL'den başlayarak değişiyor. 

Sur Yapıdan güneşliye yeni proje Haberi

Sur Yapıdan güneşliye yeni proje

Sur Yapı, İstanbul Güneşli'deki Metro Grossmarket'in yerine hasılat paylaşımlı konut projesi yapmak üzere ön anlaşma imzaladı. Metro'nun hemen yanındaki Nuryıldız fabrikasının 16 dönümlük arazisi için hasılat paylaşımlı proje geliştiren Sur Yapı, Alman Metro'nun arazisini de bu arazi ile birleştirip toplam bin konut ve 30 cadde mağazasından oluşan bir proje planlıyor. 


Gayrimenkul geliştirme alanının etkin kuruluşlarından Sur Yapı, şu anda devam eden Vitrin, İdilia, Corridor ve Axis AVM projelerine İstanbul Güneşli'de bin konut ve 30 cadde mağazasından oluşan büyük bir proje daha eklemeye hazırlanıyor. 


Uzun yıllardan bu yana markalı konut üreticilerinin iştahını kabartan Giineşli'deki Metro Grossmarket arazisi için Alman Metro AG ile ön anlaşma imzalayan Sur Yapı, burada hasılat paylaşımlı bir proje geliştirmeyi planlıyor. Projenin geliştirilme öyküsünü araştırdı. Edindiğimiz bilgilere göre, Sur...