30 / 04 / 2024

Surda okul yatırımı

Surda okul yatırımı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde hayırsever bir vatandaş tarafından mahallesinde 24 derslikli çok programlı lise yapılması için 10 dönümlük arsasını bağışladı.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Nuh Çimento'dan 12 okul yatırımı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, eğitim konusundaki yatırımlardan bahsetti. Firma toplamda 12 okul inşa etmeyi planlıyor.

Educos Academy okul yatırımı yaptı!

Nitelikli eleman ihtiyacının artması işadamlarına okul yatırımı yaptırdı. Educos Academy, işsiz gençlere eğitim vererek, iş garantisi sağlıyor.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Rönesans Holding'ten TED okullarına 38 milyon liralık yatırım!

Rönesans Holding'in patronu Erman Ilıcak, mezunu olduğu TED okulları markasına 38 milyon liralık yatırım yaptı. Okul, daha çevreci bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Bitlis'te eğitime 78 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yatırım programı kapsamında 78 milyon lira harcandığını söyledi.

Bitlis'te okul inşaatlarına 78 milyon lira yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi.

FerYapı öğrencilere yatırım fırsatı sunuyor!

FerYapı, üniversiteyi kazanan Öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor Mai Residence'dan ev alan üniversite Öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Abdul Gani Hüseyin Hamed'den Bursa'ya okul ve hastane yatırımı!

Suudi Arabistanlı Abdul Gani Hüseyin Hamed yatırım firması Bursa'da 100 yataklı hastane ve 1700 öğrenci kapasiteli okul kurmak için düğmeye bastı. Şirket yatırım için Bursaya geldi...

Global Yatırım, yeni biten okul binasını kiraladı!

Global Yatırım Holding A.Ş., Denizli'de yaptırılan 1000 öğrenci kapasiteli okul inşaatının tamamlandığını ve kira bedelinin tahsilatının başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Samsung eğitime 15 milyon liralık yatırım yapacak!

Samsung Akademi, 3 yılda okul sayısını 3, yatırım tutarını da 6.9 milyon liraya çıkardı. Şirketin Türkiye Başkanı Joung, "Beş yılda 15.6 milyon liralık yatırım planımız var" diyor...

Surda okul yatırımı Haberi

Surda okul yatırımı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde hayırsever bir vatandaş tarafından mahallesinde 24 derslikli çok programlı lise yapılması için 10 dönümlük arsasını bağışladı.


Sur ilçesinin Mermer Mahallesi'nde oturan Necla Yıldırım'ın 24 derslikli çok programlı lise yapılması amacıyla bağışladığı arsa için Sur Kaymakamlığında protokol imzalandı.


İmza törenine Sur Kaymakamı Memduh Tura, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçak ve Yıldırım'ın oğlu Mehmet Yıldırım katıldı.


Tura, yaptığı konuşmada, eğitim alanında ülkenin ciddi yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek, özellikle Sur ilçesinde çocuk sayısının fazlalılığı nedeniyle ihtiyacın daha fazla olduğunu söyledi.


Okul yatırımlarında en önemli ihtiyacın Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi arsa olduğunu belirten Tura, şöyle konuştu:


''Yeni yapılan yatırımlarda artık bakanlığımızın getirdiği standart gereğince arsanın yeterince büyük olması sadece okul binası değil, bahçesinde sosyal faaliyetlerin ve ileride yatırımlar da yapılabilmesi için büyük ve...