04 / 05 / 2024

suriçi yeni konutlar 2018

suriçi yeni konutlar 2018

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Diyarbakır 6. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında, Suriçi'nin Diyarbakır'ın tarihine, kültürüne güzelliğine yakışır bir hale getirildiğini söyledi. 

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Öğrenci katkı payına yüzde 61 zam geldi! Öğrencilerin ödeyeceği yeni katkı payları belli oldu!

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında yükseköğretim öğrencilerinin ödeyeceği katkı payına yüzde 61 zam geldi. Öğrencilerin ödeyeceği yeni katkı payları belli oldu! Peki kim ne kadar katkı payı verecek? İşte 2023-2024 katkı payları...

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

TOKİ'den Sivaslılara müjde! O ilçedeki yeni konutlar için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projeleri için de beklenen tarihler geldi.    

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

suriçi yeni konutlar 2018 Haberi

suriçi yeni konutlar 2018

Anadolu Ajansı'nda yer alan habrre göre; Erdoğan terör örgütünden temizlenen bölgelerde yürütülen inşa ve ihya çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan  "Sadece Suriçi'ndeki çalışmalar için 2 katrilyon harcadık. Helali hoş olsun. Sizlere, bu millete, Diyarbakır'a bu yakışır." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, yaklaşık 3 bin 700 hasarlı binada yaşayanların yüzde 78'i ile anlaşma sağlandığını belirterek, kalan vatandaşlarla da yakında anlaşılacağına inandığını dile getirdi.

Evleri kullanılamaz hale gelenlere kira ve eşya yardımı yaparak hiç kimsenin mağdur olmasına müsade etmediklerini vurgulayan Erdoğan, "İnşasına başlanan 5 bin 637 konutun büyük bir bölümü tamamlandı. Kalanları da hazirana kadar bitiriliyor." diye...