15 / 05 / 2024

Suriyeli mülteciler çadır

Suriyeli mülteciler çadır

Suriyeli mülteciler kampta çadırlarını kurdukları arazi sahibine yıllık olarak 2 milyon Lübnan lirası (1300 dolar) kira ödüyor...

17 Mayıs BİM kataloğu 2024! BİM'de otomatik çadır 1.399 TL, aile tipi çadır 4.999 TL ve uyku tulumu 599 TL!

17 Mayıs BİM Kataloğu belli oldu. 17 Mayıs-24 Mayıs 2024 arasında geçerli olacak aktüel ürünler listesi tek tek açıklandı. BİM'de Otomatik Çadır 1.399 TL, Aile Tipi Çadır 4.999 TL, Uyku Tulumu 599 TL'den satılıyor. İşte BİM 17 Mayıs 2024 aktüel ürünler...

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Sıfır otomobillerde yeni dönem! 'Çadır' çözümü

Sıfır otomobil teslimatlarındaki gecikmeye 'çadır' çözümü getirildi. Araçlar TIR'lara yüklenmek yerine Haydarpaşa Garı'nın yanında kurulan çadırlarda sahiplerine verilecek. İşte tüm detaylar...

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

BİM’de 19 Mayıs’a özel indirim! Bluetooth hoparlör 139 TL, fanlı çadır lambası 300 TL, balkon saksısı 29,50 TL...

BİM Market’in 19 Mayıs Cuma günü indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, bluetooth hoparlör 139 TL’ye, fanlı çadır lambası 300 TL’ye, balkon saksısı 29,50 TL’ye düşecek. İşte 19 Mayıs tarihli BİM fiyat listesi

Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şamil Şen, olası İstanbul depremini değerlendirdi. Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

BM'den afet bölgesine 3 bin çadır 

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve tüm dünyayı hüzüne boğan depreme kayıtsız kalmadı ve zarar görenlere destek amacıyla Türkiye'ye 3 bin çadır gönderdi.

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın çadırı tüm ürünlerde yüzde 15'e varan indirim! Fırsatı kaçırmayın! Altınplaza 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın çadırında yer alan tüm ürünlerde net yüzde 15'e varan indirim fırsatı başladı.  Altınplaza, yüzükten, kolyeye, küpeden, bileziğe kadar tüm takılarda büyük kampanya başlattı. İşte Altınplaza altın çadırı fiyat listesi 6 Ekim 2022.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yıldırım ve Sedat Polat ortaklığında kuruldu.

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Suriyeli mülteciler çadır Haberi

Suriyeli mülteciler çadır

Lübnan'da uzun senelerden beri birçok temel haktan yoksun yaşayan Filistinli ve Suriyeli mültecilerin hayat şartları, ülkedeki ekonomik kriz ve tüm dünyayı etkisi altına alanyeni tip koronavirüs salgınıyla daha da zorlaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, farklı din ve mezheplere dayalı siyasi bölünmeler açısından oldukça kırılgan bir yapıya sahip Lübnan ekonomisinin 1975-1990 yıllarındaki iç savaştan bu yana en büyük krizi yaşadığı belirtiliyor.

- Ekonomik kriz ve Kovid-19'dan sonra hayat daha da zorlaştı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Lübnan'a sığınan Suriyeli mülteciler de ülkedeki mevcut ekonomik krizin yanı sıra koronavirüs salgınının yol açtığı sorunların hayatı daha da zorlaştırdığını söylüyor.

Suriyeli 20 yaşındaki Muhammed Samed, kendisinin de Lübnan'daki diğer tüm mülteciler gibi temel haklara sahip olmadığını belirtti.

Kampta çadırlarını kurdukları arazi sahibine yıllık olarak 2 milyon Lübnan lirası (1300...