06 / 05 / 2024

sürmene 2016 projeleri

sürmene 2016 projeleri

Sürmene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasponu ve proje ortaklığında Sürmene İlçe Sahası A’dan Z’ye yenileniyor. İlçe Sahası’nın yanı sıra Sürmene’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için de onay çıktı.

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Avrupa'da inşaat krizi! Şirketlerin yarısından fazlası projeleri durdurdu!

Belçika'da faaliyet gösteren inşaat şirketinin yüzde 53'ü, tedarik sorunları ve artan maliyetler nedeniyle projelerini askıya alma kararı aldı.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Türk yapı malzemeleri sektöründe hedef ilk 5!

Yapı malzemeleri sektörü dünya liginde en iyi derecesini 24 milyar dolar ihracatla 2012'de gerçekleştirerek 8'nci oldu. Türkiye bu sıralamada 2016'da 12. oldu, 2020 yılında 9. sıraya yerleşti.

Rusya'da Kovid-19'la inşaat sektöründe ne değişti?

Rusya’da Kovid-19 salgını sonrası başlayan kriz ve kısıtlamalar, gayrimenkul yatırımcısı şirketlerinin yeni projeleri rafa kaldırmasına sebep oluyor. Alışveriş merkezi projelerinden vazgeçen bazı şirketler, konut inşaatına yöneldi.

İkinci el konut satışları yeni projeleri solladı!

Ocak-Ağustos döneminde 1 milyon 24 bin 534 konut satışı gerçekleşerek, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 42,6 artış kaydedildi. Bu yılın en ilgi çekici verilerinden biri de ikinci el gayrimenkul tercihlerinin sıfır projeleri geride bırakması oldu.  

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kuraları bugün çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Sürmene 4. Etap projesinde yer alan 94 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

sürmene 2016 projeleri Haberi

sürmene 2016 projeleri

1,5 MilyonTL’lik ödenek çıktı, yakın zamanda ihale aşaması yapılacak. İlçe Sahası’nın yanı sıra Sürmene’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için de onay çıktı. Havuz için yer tahsisi yapılacak. 


Sürmene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün başta olmak üzere AK Parti İlçeBaşkanı Aydın Bayraktar ve Sürmenespor Kulübü’nün büyük katkıları ile oluşturulan proje ve girişimler sayesinde Sürmene’nin çehresi değişecek. İlçe Sahası A’dan Z’ye yenilenecek, zemini değişecek, tribünler modern hale getirilecek. Yüzme Havuzu konusunda da proje onaylandı. Yakın zamanda ihalesi yapılacak ve yer tahsisinden sonra inşaatı başlayacak.  


Bu konuda Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’e Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu’ya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’a İstanbul AK Parti...