12 / 05 / 2024

Susan Erturan

Susan Erturan

Mint Mimarlık Tasarım Ticaret Anonim Şirketi, Susan Erturan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan 2014 tarihinde Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Zergerdan Sokak'ta kuruldu.

Erturan Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturan Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Turan tarafından kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst ömür boyu hapis cezası aldı!

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, arkadaşı Susan Berman’ı öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Susan Esmaeılzade Zare tarafından kuruldu.

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gohula İnşaat Züccaciye Elektrik Tekstil Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Erturan tarafından kuruldu.

Canyon Ranch Bodrum'da otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

Canyon Ranch, Bodrum Kaplankaya'da otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi.

General Motors Türkiye'de otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

Türk tasarımı sandalyeler Alman Walter Knoll'un koleksiyonunda!

Lüks mobilya markalarını Türkiye'ye getiren Mozaik, tasarımlarıyla devleri dize getiriyor. Patron Yaman Erturan, Türk tasarımı sandalyelerin ilk kez Alman Walter Knoll'un koleksiyonuna gireceğini söyledi

Nazilli'de inşaat sektöründeki iş kazaları masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Nazilli Şube Başkanı Hüsnü Erturan, iş güvenliği hakkında önemli tespitlerde bulundu. Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Hüsnü Erturan, müteahitlik kavramının da gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Aydın Nazilli'de inşaatlarda yaşanan kazalar masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Nazilli Şube Başkanı Hüsnü Erturan, iş güvenliği hakkında önemli tespitlerde bulundu. Hüsnü Erturan, müteahitlik kavramının da gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Mozaik Design'ın Başkanı Yaman Erturan, "Türkiye'nin en ünlü patronlarının ofislerini biz döşedik. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı patron katı 1 milyon euroya mal oldu " dedi.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Susan Erturan Haberi

Susan Erturan

Mint Mimarlık Tasarım Ticaret Anonim Şirketi, Susan Erturan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Mint Mimarlık Tasarım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A) Şirket mimari iç dekorasyon ve tasarım kapsamına girebilecek her türlü dekorasyon işlerini ve plan proje çizimini yapar, bu taahhütleri yerine getirir. İç mimari projelerin çizimi, uygulanması ve proje doğrultusunda taahhüt işinin gerçekleştirilmesi şirketin başlıca faaliyet konusudur.  İç mimari proje yöneticiliği ve ilgili alanlarda danışmanlık hizmeti vermek, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak, üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele, restorasyon ve onarım projeleri hazırlamak, bunların uygulamalarını yapmak yine şirketin faaliyet alanı içerisindedir. Açılan yurt içi ve yurt dışı mimari proje yarışmalarına katılmak, Yurt içinden ve...