07 / 07 / 2024

suşehrine huzurevi yapılacakmı

suşehrine huzurevi yapılacakmı

Suşehri Kaymakamlığı tarafından Sivas Valiliği İl Özel İdaresine sunulan çalışmada Suşehri’ nde ilçe özel idareye ait arsa üzerine yapılması planlanan huzurevi yapımına yönelik çalışmalar başlatıldı...

1941 yılında Kadıköy imar hazırlığı! Dükkanlar yıkılacak, Moda yolu baştan yapılacak!

1941 yılında, Kadıköy imar planına yönelik çalışmalar kapsamında dükkanlar yıkılacak ve Moda yolunun tadilatı yapılacakmış.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2023 sonuna kadar 53 huzurevi yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2023 sonuna kadar 53 huzurevi açılacağını belirtti. Selçuk, yeni yapılacak huzurevi hizmet binaları için üç farklı mimari modelinin uygulanacağını açıkladı.

Karacabey'e huzurevi müjdesi!

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Kanal İstanbul'a yap-işlet-devret modeli uygulanacak!

Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'de Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projeleri "yap-işlet-devret" modeli kapsamına alınacak...

Kanal İstanbul'a yap-işlet-devret modeli!

Kanal İstanbul düzenlemesinin yer aldığı torba teklifi komisyonda kabul edildi. Buna göre Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projeleri yap-işlet-devret modeli kapsamına alınacak...

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.

Haliç'e Su Sporları Merkezi kurulacak!

Haliç Köprüsü'nün Halıcıoğlu ayağında kalan ve bir kısmı park olan alana "Haliç Su Sporları Merkezi" yapılıyor. 11 dönümlük alana yapılacak tek katlı ekolojik merkezin projesi tamamlandı. Çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak.

İSKİ 12 ilçeye 25 su deposu inşaatı yapacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), toplam kapasitesi 1 milyon 544 bin 580 metreküp olan 125 su deposunun hizmet verdiği kente, 12 ilçede 180 bin 500 metreküp kapasiteli 25 su deposu daha yapıyor.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

suşehrine huzurevi yapılacakmı Haberi

suşehrine huzurevi yapılacakmı


Suşehri Kaymakamlığı tarafından Sivas Valiliği İl Özel İdaresine sunulan çalışmada Suşehri’nde ilçe özel idareye ait arsa üzerine yapılması planlanan huzurevi yapımına yönelik çalışmalar başlatıldı.


Suşehri’ne gelen İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık komisyon üyeleri arsa üzerinde incelemelerini yaptılar. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından karşılanan komisyon üyeleri yatılı ortaokul arkasındaki arsa üzerinde görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Konu hakkında bilgiler veren Suşehri Kaymakam Kadir Perçi, “Kaymakamlığımız Sivas Valiliği İl Özel İdaresine sunduğu taslakta ilçe özel idareye ait yatılı ortaokul arkasındaki 14 parsel bölünmüş arsanın toparlanıp üzerine yapılması planlanan huzurevi çalışmamız oldu bu bölgeye ayrıca müftülük tarafından cami ve küllüye yapılması da düşünülüyor” dedi.


Suşehri İl Genel Meclisi üyesi Erhan Özen ise, “ Suşehri Kaymakamlığımız tarafından Sivas Valiliği İl Özel idaresine sunulan çalışma ile...