06 / 05 / 2024

susuzluk için alınan tedbirler

susuzluk için alınan tedbirler

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında barajı ziyaret eden öğrencilerden suyu dikkatli kullanmalarını istedi..

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Bakan Nebati, gıda ve enerji fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı!

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati başkanlığında gerçekleşti. Bakan Nebati fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı. 

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

Mersin'de deprem için alınan önlemler mecliste!

Mersin ilinde yaşanabilecek olası bir deprem için alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Deprem için alınan önemlere 625 milyar TL harcandı!

Türkiye genelinde depreme dayanıklı 1 milyon 350 bin konut inşa edildi. Son zamanlarda çok konuşulmasıyla deprem vergileri gündeme geldi. 18 yıl boyunca toplanan deprem vergilerinden depremlere ve alınan önlemlere 625 milyar TL harcandığı belirtiliyor…

TOKİ Dumlupınar 2'nci etap için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde inşa edilecek 126 adet daire için çalışmalara başlandı.

Esnafın mağdur edilmemesi için alınan önlemler meclis gündeminde!

Küçük esnafın mağdur edilmemesi için alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sivas'ta imar sorunları için çalışmalar sürüyor!

Sivas İl Özel İdaresi, kültürel varlıkların aslına uygun onarılması ve turizm merkezlerindeki imar sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor. 

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı'da hayata geçirilecek Osmangazi Millet Bahçesi projesi için çalışmalar başladı.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

susuzluk için alınan tedbirler Haberi

susuzluk için alınan tedbirler

İSU Genel Müdürlüğü ile İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında, İzmit Merkez Rahmet Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri Kandıra Namazgâh Barajı'nı gezdi. İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir ve İzmit Merkez Rahmet Camii görevlisi Mehmet Alaylı öncülüğünde Kandıra'ya giden 25 erkek öğrenci, Namazgâh Barajı'nm yanı sıra arıtma tesislerini de gezerek bilgi aldı. Öğrenciler daha sonra Kandıra Belediye Başkam Ünal Köken'i makamında ziyaret etti. 


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra suyun önemi hakkında bir konuşma yaptı. 


Suyun boşa akmaması gerektiğini vurgulayan Köken, "Suyu harcarken dikkatli olmamız gerekiyor. Dünyada susuz kalan insanlar var. Bizler halimize şükretmeliyiz. 


Suyun boşa akmaması çok önemli. Bu konuda hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz....