30 / 04 / 2024

Sütçüler Devlet Hastanesi ihale

Sütçüler Devlet Hastanesi ihale

Antalya Kepez'de Sütçüler Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ederken yol ve kanalizasyon altyapısının tamamlanmaması tartışma konusu oldu. Yapılan açıklamada müteahhitlerin risk almak istememesi sebebi ile çözüme bağlanamadığı açıklandı.

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi 15 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta İli Sütçüler İlçesi 124 konut ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Isparta Sütçüler'de evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetleri mecliste!

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Mandallar Mevkiinde bulunan mermer ocaklarının denetimi ve evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetlerinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Sütçüler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Samed Sütcü tarafından kuruldu.

Bodrum Devlet Hastanesi'nin yapımı TBMM'de!

İnşaatı süren Bodrum Devlet Hastanesi'nin yapımı ve Bodrum ilçesinde yapılan Covid-19 testleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve Isparta Sütçüler kura sonuçları 2020...

Sütçüler Devlet Hastanesi ihale Haberi

Sütçüler Devlet Hastanesi ihale

TOKİ tarafından Antalya Kepez'de inşaatı devam eden Sütçüler Devlet Hastanesi'nin inşaatının neredeyse bitmek üzere olmasına rağmen kanalizasyon ve yol gibi altyapısının henüz oluşmaması Çanakkale İl Koordinasyon toplantısında tartışma konusu oldu. Gerçekleşen toplantıda hastanenin alt yapısının tamamlanmadığı, özellikle kanalizasyon giderin olmadığı, soruna acil olarak çözüm bulunması gerektiği belirtildi. Sorulan soruya ise hastaneden gelecek olan giderin taşımaması konusunda müteahhitlerin risk almak istememesi sebebi ile şu anda çözüme bağlanmadığını belirtilirken, alt yapı için kısa süre içerisinde ihale yapılacağı açıklandı. Vali Erkal, konu ile ilgili olarak gerçekleşen toplantıda gerekli kurum ve kuruluşların bir araya gelerek en kısa zamanda çözüme bağlanması gerektiği ve beklenmemesini belirtti. 


Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, ihale aşamasının devlet tarafından yapıldığını belirterek şunları söyledi: 


"Burası...