09 / 05 / 2024

Suudi Baka Holding türkiyede gayrimenkul projesi mi yapacak

Suudi Baka Holding türkiyede gayrimenkul projesi mi yapacak

11 Nisan’da Suudi Kral ile Türkiye’ye gelen Suudi işadamları, yatırım için geri dönmediler. Baka Holding’in Başkanı Mansour Al Othaimin,Türkiye'de yapacakları gayrimenkul yatırımının 1 milyar dolardan az olmayacağının altını çizdi.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Tav Holding, Suudi Arabistan'da iki havalimanı için görüşmelere başladı!

Tav Holding ve ortağı Al Rajhi Holding, Suudi Arabistan'da iki havalimanının işletme ve geliştirme hakkı için Krallık daveti üzerine görüşmelere başladı.

Ağaoğlu Maslak 1453’te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı. Suudi Abduljawad Holding satın aldığı bir kuleyi işletmesi için Taylandlı Dusit’le anlaştı

Suudi Baka Holding'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı!

11 Nisan’da Suudi Kral ile Türkiye’ye gelen Suudi işadamları, yatırım için geri dönmediler. Baka Holding’in Başkanı Mansour Al Othaimin,Türkiye'de yapacakları gayrimenkul yatırımının 1 milyar dolardan az olmayacağının altını çizdi.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

CNR Holding, Daleel Grup ile iş birliği protokolünü imzaladı!

CNR Holding, Suudi Arabistan'ın en büyük holdinglerinden Daleel Grup ile Körfez ülkelerinden yatırımcı grupları Türkiye'ye çekecek ve büyük işbirliklerine vesile olacak işbirliği protokolünü imzaladı.

Çelebi Havacılık Holding Suudi Arabistan ihalesini alamadı!

Çelebi Havacılık Holding, Suudi Arabistan Sivil Havacılık Genel Otoritesi'nin lisans ihalesini alamadı. Çelebi Hava Servisi 'nden KAP 'a yapılan açıklamada yer aldı.

Suudi ALJ Grup 10 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Suudi ALJ Grubu'nun Türkiye'de kurduğu ALJ Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Türkiye'deki yatırımlarını arttırmak istediklerini ve otomobil dışında farklı sektörleri de incelediklerini söyledi.

HD İskender Suudi Arabistan'da şube açıyor!

1995 yılında açtıkları HD İskender restoranından sonra zincir oluşturan HD Holding, ilk yurtdışı mağazasını açmak için Suudi Arabistan’ın en zengin 5 ailesinden birinin sahibi olduğu Saudi Economic Development Company ile anlaştı

Suudi prens Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor!

Dünyanın en zengin işadamları arasında gösterilen Suudi Arabistan merkezli Kingdom Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Prens Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Avrupagöz, yüzde 50 hissesini Nesma ve Reaya Holding'e sattı!

Zincir göz merkezleri arasında hasta sayısı sıralamasına göre dünyada sayılı markalar arasında bulunan Avrupagöz, yüzde 50 hissesini 52 milyon TL'ye Suudi Arabistan'ın en büyük gruplarından Nesma ve Reaya Holding'e sattı...

Suudi Baka Holding türkiyede gayrimenkul projesi mi yapacak Haberi

Suudi Baka Holding türkiyede gayrimenkul projesi mi yapacak

11. Türk Arap Ekonomi Forumu dün İstanbul’da gerçekleşti. Körfez ülkelerinden gelen Arap yatırımcılar Türkiye’de yatırım yapmak ve yatırımlarını genişletmek için foruma katılırken, Türk ortakları ile de görüş alışverişinde bulundu.


11 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak gelen Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz ile Türkiye’ye gelen Suudi işadamları, Kral ile birlikte ülkelerine dönmedi. Suudiler, 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmak için anlaşma aşamasında olduğu belirtildi. İş görüşmelerini devam ettiren ve anlaşmalara da imza atan Suudi işadamları iki ülkenin geldiği noktanın ticari yönden daha ileriye gideceğini söyledi.


TERCİHİMİZ OLDUKÇA AÇIK


Katar, Dubai, Suudi Arabistan’dan gelen işadamları, Türk Arap Forumu’nda networklerini geliştiriken, biz de yatırımcıların Türkiye’de yatırımlarını, planlarını ve uzun dönem beklentilerini konuştuk.


Dubai merkezli Suudi şirketi Baka Holding’in Başkanı Mansour Al Othaimin, Arap yatırımcının...