15 / 05 / 2024

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 4 eş ve çok sayıda çocuğunun da yer aldığı 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Suudi Arabistan, IKBY Erbil'de konsolosluk binası açacak!

Suudi Arabistan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde konsolosluk binası açacak. Suudi Arabistan Bağdat Büyükelçisi Semir Sebhan durumu takip etmek için Erbil'e geldiğini belirtti.

Suudi Arabistan'da yapılacak konut projelerinde işbirliği olabilir!

Bşbakan Davutoğlu, "Suudi Arabistan'da 2 milyona yakın konut inşası planlanıyor. Müteahhitlikte dünya ikincisiyiz. Suudi Arabistan'da yapılacak konut projelerinde ciddi bir işbirliği içine girebiliriz." dedi.

Mersin ve Suudi Arabistan arasında yeni yatırımlar konuşuldu!

Suudi Arabistan ve Mersin'den işadamları MTSO konferans salonunda toplandı. Türkiye, Mersin ve Suudi Arabistan arasında yeni yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin kurulması, geliştirilmesi ve güçlendirilmesinin hedeflendiği toplantıya ilgi yoğun

Özyurtlar İnşaat, Suudi Arabistan’da konut satmak için lisans aldı!

Özyurtlar İnşaat, bir yıl süren uzun bir çalışmanın ardından Suudi Arabistan’da konut satış lisansı alan ilk ve tek Türk firması oldu. Lisans sayesinde Özyurtlar İnşaat, tüm projelerini Türkiye ile aynı anda Suudi Arabistan’da da satışa sunabilecek.

Türk müteahhitler rotasını Suudi Arabistan ve Afrika’ya çevirdi!

Suudi Arabistan'ın konut ihtiyacını karşılamak üzere yapılacak bir işbirliğinin sektöre nefes aldıracağını söyleyen Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk “Hem Rusya’da kaybedilen cirolar kapatılır, hem de ciddi istihdam sağlanır” dedi.

Suudi Arabistan'ın 2 milyon konut teklifinin ayrıntıları netleşiyor!

Suudi Arabistan'ın '2 milyon konut için işbirliği yapalım' teklifinin ayrıntıları netleşiyor. 300 milyon metrekarelik inşaat talebi, Türk müteahhitleri için 240 milyar dolarlık pazar demek.

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mürsel Baş Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Suudi Prenses Basmah Bint Saud Hatay’da ev bakıyor!

Suudi Kraliyet ailesi üyesi Prenses Basmah Bint Saud, Türkiye’de gıda, eğlence ve giyim alanında yatırım planladığını söyledi. “Büyük bir Türk markası bakıyorum” diyen Suudi Prenses, ayrıca konut almayı da düşünüyor.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Suudi Arabistan'dan 2016'da yatırım atağı bekleniyor!

DEİK Türkiye - Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Yusuf Cevahir, Öğrendiğimize göre asıl büyük seyahat 2016'da olacak. Şu anda Arabistan'da büyük montanlı, bilgi yoğun iş yapabilecek Türk şirketleri inşaat firmalarıdır. " dedi.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan Haberi

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan


Suudi  Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 4 eş ve çok sayıda çocuğunun da yer aldığı 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdururken, otele erkeklerin girmesi de yasaklandı. 


Ramazan ayının bitmesiyle birlikte Abant Tabiat Parkı, Arap turistlerin akınına uğramaya başladı. Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, ailesiyle birlikte yaz tatili için göl kenarında bulunan 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ne geldi. Önceki gün uçakla İstanbul'a, buradan da kiraladıkları cipler ve lüks minibüslerle Abant Tabiat Parkı'na gelen kraliyet ailesi, Abant Köşk Oteli'ni 15 günlüğüne kapattı. 4 eşi ve çok sayıda çocuğu bulunan Emir Khalid Bin Seaidan 12 odalı lüks butik otelin çam ağaçları altındaki bahçesine de büyük bir çadır kurdurdu. Kraliyet...