29 / 04 / 2024

suudi prensin emlak şirketi

suudi prensin emlak şirketi

Suudi prenslerin Türkiye'ye ilgisi biliniyor. Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud'dan sonra Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın bir başka yeğeni Prens Abdurrahman Bin Saud el Kabair el Saudda Türkiye'de şirket kurdu...

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Suudi Arabistan'ın ambargosu emlak satışlarını vurdu!

Suudi Arabistan yönetiminin Türkiye'deki vatandaşlara ev almamaları yönündeki baskı ülkedeki emlak piyasasını olumsuz etkiledi. İddialara göre Araplar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarına son verdi.

Suudi Arabistan'dan emlak dolandırıcılarına karşı uyarı!

Suudi Arabistan vatandaşlarını Türkiye'deki emlak dolandırıcılarına karşı uyardı. 

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Galatasaray'ın Riva arazisine Suudi Arabistanlı şirket talip!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesi için 8 Haziran'da ihaleye çıkacak. İhalede Suudi Arabistan merkezli bir şirketin üç parsele birden talip olacağı iddia edildi.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Ortadoğu’nun üst düzey heyetleri emlak yatırımı için İstanbul’a geliyor!

CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğulu yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

CNR Emlak Fuarı'nda 400 proje vitrine çıkıyor!

CNR Expo Yeşilköy'de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım’da başlıyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

suudi prensin emlak şirketi Haberi

suudi prensin emlak şirketi

Prens Abdurrahman'ın geçen hafta "Prima Emlak Hizmetleri ve Ticaret" unvanıyla kurduğu şirket, Türkiye'de konut üretecek.

İstanbul Beşiktaş merkezli, 20 bin TL sermayeyle kurulan şirketin faaliyet amacı oldukça geniş tutulmuş. Şirketin faaliyet sözleşmesinde toplu konutlar, siteler, uydu kentler, yüksek kule tipi binalar, her türlü ticari ve sınai binalar, sağlık köyleri, tatil köyleri, hastaneler, üniversite yerleşkeleri, üniversite yurtları yapacağı belirtiliyor. Prens Abdurrahman, aynı zamanda Suudi Arabistan'ın en büyük hukuk şirketi Prima Lavv'un sahibi. Prens, geçmiş yıllarda istihbarat daire başkanlığı da yapmıştı. Kral Abdullah'ın kardeşi Prens Muqrin bin Abdülaziz'in oğlu olan Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud ise geçen yıl "TMA Turki Gayrimenkul İnşaat Ticaret" unvanıyla şirket kurmuştu. Türkiye'de Dubai Şeyhi El Maktum'un Emaar şirketi aracılığıyla yatırımları bulunuyor.


Para...