19 / 05 / 2024

Suudi turistler trabzon

Suudi turistler trabzon

SUUDİ Arabistan'dan Trabzon'a Mayıs ayı itibariyle yapılacak carter uçak seferleri için 12 bin koltuğun satıldığı belirtildi. M. Suat Hacısalihoğlu, Körfez ülkeleri ile bölgemiz arasında turizmin geliştirilmesi yolunda büyük bir mesafe alındığını söyledi.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Trabzon’dan en çok İranlılar ev aldı!

Trabzon’da son 1-2 yıldır Irak ve İran vatandaşlar en çok konut satın alan ülke vatandaşları oldu. Suudi Arabistan vatandaşlarına yapılan konut satışları ise düşüş kaydetti.

Trabzon'daki Erdal Kurtoğlu Parkı Suudilere satıldı!

Trabzon Beşikdüzü'nde önemli kentsel yeşil alanlarından olan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın 3. kez Suudi şirkete satıldığı öğrenildi.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Trabzon Blue Green projesi Suudi Almassoud Şirketi'ne satıldı!

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Körfez sermayesi Trabzon'a turizm yatırımı yapacak!

Ortadoğulu turistin son dönemdeki önemli çekim merkezlerinden biri olan Trabzon, bu kez Körfez'den iki önemli yatırımcı çekti. Biri BAE'den diğeri de Suudi Arabistan'dan iki yatırımcı Trabzon'da iki önemli turizm yatırımı gerçekleştirecek.

Arap turistler Trabzon'u tercih ediyor!

DOĞU Karadeniz’in önemli turizm alanlarından biri olan Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesi Arap turist akınına uğruyor. Uzungöl yılda yaklaşık yerli yabancı 2 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor.

İsmail Kansız: Trabzon'da otel yatırımları artacak!

Son yıllarda Arap turistler başta olmak üzere yılda ortalama 3 milyon turistin ziyaret ettiği Trabzon'da turistlerin daha rahat konaklayabilmeleri için yatırımlar artırılacak.

Arap turistler kesenin ağzını açtı!

Visa Europe’un rakamlarına göre Araplar’ın Visa kartlarıyla Türkiye’de bu yaz yaptığı harcamalarda büyük artış oldu. Suudi Arabistan’lı turistler, yüzde 72’lik artışla 93.7 milyon euro harcama yaptı.

Turistler Trabzon'a demir attı!

Trabzon, son yıllarının en yoğun kruvaziyer turizmi sezonunu yaşıyor. Karadeniz turu yapan Bahama bandıralı Seven Seas Mariner isimli kruvaziyer yolcu gemisi Kuşadası ve İstanbul, Sinop'tan sonra Trabzon'a geldi.

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı!

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı. Riyad Trabzon arasındaki karşılıklı ilk sefer dün gerçekleşti. 17 Mayıs -11 Ekim 2014 tarihleri arasında 2 kez Riyad, haftada 1 kez El-Kasım olmak üzere Trabzon'dan karşılıklı seferler yapılacak.

Suudi turistler trabzon Haberi

Suudi turistler trabzon

SUUDİ Arabistan'dan Trabzon'a Mayıs ayı itibariyle yapılacak carter uçak seferleri için 12 bin koltuğun satıldığı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Körfez ülkeleri ile bölgemiz arasında turizmin geliştirilmesi yolunda büyük bir mesafe alındığını söyledi. Hacısalihoğlu "Suudi Arabistan'ın Elkasım, Yanbu ve Damman bölgelerinden turizm seyahat acenteleri temsilcileri ajansımızın ve odamızın destek ve organizasyonu ile bölgemizde incelemelerde bulunuyor. Geçen hafta da Ürdün'den gazeteci ve seyahat acentelerinden gelen bir grup yine bölgede ağırlandı. Trabzon'a çok sayıda Ürdünlü'nün gelmesini bekliyoruz" dedi. Hacısalihoğlu, ticaret ve sanayisi odası mensupları olarak turizmin yanında ticaretin de geliştirilmesini amaçladıklarını belirterek özellikle körfez ülkelerinden bölgemize müteahhitlik sektöründe ciddi bağlantılar gerçekleştirildiğini kaydetti, ilimizde yükselen konut ve yapı stokunun eritilmesinde Körfez ülkelerinin büyük...