26 / 05 / 2024

suudi turistler

suudi turistler

SUUDİ Arabistan'dan Trabzon'a Mayıs ayı itibariyle yapılacak carter uçak seferleri için 12 bin koltuğun satıldığı belirtildi. M. Suat Hacısalihoğlu, Körfez ülkeleri ile bölgemiz arasında turizmin geliştirilmesi yolunda büyük bir mesafe alındığını söyledi.

3 ay içinde 600 Suudi Arabistan vatandaşı ev almak için başvurdu!

Türkiye'de yabancıların gayrimenkul sahibi olmasının yolunu açan mütekabiliyet yasası Arap vatandaşlarının ilgisini artırdı...

Suudi Arabistanlı yatırımcılar Türkiye'ye geliyorlar!

Durgun bir geçiş dönemi yaşayan gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden 'tek başına iktidar' çıkmasıyla beklentilerini artırdı. Katar ve Suudi Arabistanlı yatırımcılar 1 Kasım seçimlerinin ardından heyetler hâlinde Türkiye'ye geliyor.

Nişantaşı'ndaki mağazalar Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı!

Rusya ve Ukrayna'dan gelen turist sayısının düşmesi ile birlikte, Nişantaşı ve İstinye Park'ta bulunan mağazalar daha çok Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı.

Suudi Arabistan Kralı Salman Mardan Palace'ta konaklayacak!

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...

Suudi Arabistan'da lüks otellerin inşa edilmesiyle kazalar arttı!

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, hacı adaylarının can güvenliğini sağlayamayan Suudi Arabistan’ın gerekli önlemleri almasını istedi.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Suudi Arabistanlı Prens El Velid Marmaris'te arazi bakıyor!

Dünyanın en zenginleri listesinde 34 ’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, Türkiye'de arazi bakıyor.

İstanbul'daki Arap turistler nereden konut almayı tercih ediyor?

İstanbul‘a akın eden turistlerin yüzde 20’ye yakını Arap dünyasından geliyor. Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden gelen turistler kültürel yakınlık nedeniyle burada kendilerini evinde hissediyorlar.

Suudi Arabistan Mekke metrosunu Kolin İnşaat yapacak!

İSTANBUL’a yapılan üçüncü havalimanını inşa eden konsorsiyumda yer alan Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke metrosunu kazanan konsorsiyumda da yer aldı.

Sağlık turizmine gelen turistler 10 kat daha fazla para harcıyor!

Sağlık turizmine yönelik yatırımlara ağırlık verilmesi gerektiğini kaydeden uzmanlar, tatil için gelen turistler ortalama 700 dolar harcarken, tedavi için gelenlerin ise 7 bin dolar harcadığını belirtiyor.

Suudi Arabistan eski prensinin evi ve eşyaları satışa çıktı!

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Sultan bin Abdulaziz'in Londra'daki 45 odalı malikanesi, 2011'deki ölümünden bir yıl sonra 470 milyon dolara satışa çıkarıldı. 3 yıl boyunca satılamayan evin eşyaları açık artırma ile satılacak.

İşte Suudi Prens'in New York'taki lüks evi!

Suudi Prens Nawaf bin Sultan bin Abdulaziz Al Suud New York'ta kendine 49 milyon dolara bir daire aldı. Prens senede bir iki kez geldiği Amerika'da burada kalıyor.

Fuzul Grup Nevita, Suudi Arabistan'da ofis açtı!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firması Fuzul Grup, yeni markası ‘Nevita’ ile gözünü Körfez’e dikti... Nevita’nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan’da açıldı...

Fuzul Grup Suudi Arabistan'da ofis açacak!

Fuzul Grup Başakşehir'de inşaa ettiği projeleriyle tanınan bir şirket. Bölgede, bin 500 konutluk ilk projesi Fuzulkent Bizimevler’in ardından bir çok inşaat projelerini de tamamlayan grup, Suudi Arabistan'da ofis açacak.

suudi turistler Haberi

suudi turistler

SUUDİ Arabistan'dan Trabzon'a Mayıs ayı itibariyle yapılacak carter uçak seferleri için 12 bin koltuğun satıldığı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Körfez ülkeleri ile bölgemiz arasında turizmin geliştirilmesi yolunda büyük bir mesafe alındığını söyledi. Hacısalihoğlu "Suudi Arabistan'ın Elkasım, Yanbu ve Damman bölgelerinden turizm seyahat acenteleri temsilcileri ajansımızın ve odamızın destek ve organizasyonu ile bölgemizde incelemelerde bulunuyor. Geçen hafta da Ürdün'den gazeteci ve seyahat acentelerinden gelen bir grup yine bölgede ağırlandı. Trabzon'a çok sayıda Ürdünlü'nün gelmesini bekliyoruz" dedi. Hacısalihoğlu, ticaret ve sanayisi odası mensupları olarak turizmin yanında ticaretin de geliştirilmesini amaçladıklarını belirterek özellikle körfez ülkelerinden bölgemize müteahhitlik sektöründe ciddi bağlantılar gerçekleştirildiğini kaydetti, ilimizde yükselen konut ve yapı stokunun eritilmesinde Körfez ülkelerinin büyük...