02 / 05 / 2024

Süvari afrika mağazaları

Süvari afrika mağazaları

Süvari, 1967 yılında hazır giyim toptancılığı ile başladığı yolculuğuna, 1997 yılından itibaren açtığı mağazalarla perakendeci olarak devam ediyor. Firma Nijerya'da 2016'da mağaza açacak..

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Süvari afrika mağazaları Haberi

Süvari afrika mağazaları

Süvari, 1967 yılında hazır giyim toptancılığı ile başladığı yolculuğuna, 1997 yılından itibaren açtığı mağazalarla perakendeci olarak devam ediyor. Süvari Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, “Süvari olarak her yıl hem mevcut ülkelerde büyümeye devam ederken, hem de yeni ülkelere giriyoruz. Öncelikli pazarlarımızı Afrika, Doğu Avrupa ve Uzak Doğu ülkeleri olarak belirledik” dedi. Afrika’da kısa süre önce Nijerya pazarına girdiklerini belirten Çoşkun, “Bu kıtadaki ülkeleri tek tek inceliyoruz. Afrika çok önemli bir pazar. Nijerya’ya ürün gönderdik. 2016 başında mağaza açacağız. Şu anda Afrika pazarını dolaşıp araştırma yapıyoruz. Ayrıca Tanzanya, Uganda, Kenya, Senegal ve Etiyopya’yı da inceledik. Kısa süre içinde bu ülkelere de ürün gönderimine başlayacağız. Ardından da mağazalaşacağız” diye konuştu.

2023 yılına kadar Türkiye’nin en önemli global 10 markası arasına girmeyi...