03 / 05 / 2024

Süvari romanya

Süvari romanya

Son yıllarda yurtdışı yatırımlarını arttıran hazır giyim sektörü Romanya’ya adeta çıkarma yaptı. 129 mağazası bulunan erkek hazır giyim markası Süvari, Bükreş’te açtığı üç mağaza ile Avrupa pazarındaki iddiasını güçlendirdi.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Almanya’da kiracı sayısı konut sahibinden fazla!

Avrupa Birliği (AB) ülkesi Almanya'da kiracı sayısı ev sahibinden fazla. AB içinde ev sahibi en fazla olan ülke ise Romanya...

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

Süvari'den Babalar Günü fırsatları: 700 TL'lik ürünler, 200 TL'ye düştü

Ünlü giyim markası Süvari'de Babalar Günü fırsatları dikkat çekti. Bir çok üründe fiyatlar inerken ayrıca,  2 gömlek veya 2 tişört 499,90 TL'ye satılıyor. İşte Süvari Babalar Günü kampanyasının detayları...

Dev bankadan Türkiye için korkutan uyarı! Kur krizi kapıda mı?

Japonya'nın önde gelen bankalarından Nomura, Türkiye'nin de aralarında olduğu 7 ülke ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Dev banka, Türkiye, Mısır, Romanya, Sri Lanka, Çek Cumhuriyeti, Pakistan ve Macaristan'da kur krizi yaşanma riski olduğunu açıkladı.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadda Sehimi ve Murat Süvari ortaklığında kuruldu. 

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

Türk firmalar Romanya'ya yatırım yapacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Romanya Başbakanı Dancila basın toplantısında bir araya geldi. 15 binden fazla Türk firmasının Romanya'da yatırım yapacaklarını açıklayan Erdoğan, Romanya'yı destekleyeceklerini söyledi.

Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sefa Yalçınkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Adalar'da imar planı tartışması!

Adalar için hazırlanan imar planı tartışmalara neden oldu. Çevre sakinleri ve Adalar Savunması plana karşı çıkıyor. Adalar Savunması’ndan Ömer Süvari planın detaylarını anlattı.

Etimesgut'ta imar planı değişikliği!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Etimesgut İlçesi, Süvari Mahallesi imarın 45117 ada 2 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Resmi Gazete'de yayınlandı.

Romanya'da inşaat sektöründe sıçrama bekleniyor!

Uluslararası Para Fonu, Doğu ve Orta Avrupa’nın yatırım açısından cazip yerler olduğunu açıkladı. Romanya'da inşaat sektöründe sıçrama bekleniyor.

Süvari romanya Haberi

Süvari romanya


Türkiye’de ve yurtdışında 129 mağazası bulunan erkek giyim markası Süvari, Bükreş’te üç mağaza birden açtı.


Şirketin 2023 hedefi ise 700’ü yurtdışında olmak üzere 1000 mağazaya ulaşmak.


Son yıllarda yurtdışı yatırımlarını arttıran hazır giyim sektörü Romanya’ya adeta çıkarma yaptı. 129 mağazası bulunan erkek hazır giyim markası Süvari, Bükreş’te açtığı üç mağaza ile Avrupa pazarındaki iddiasını güçlendirdi.


Süvari Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, perakendedeki en önemli gündem maddesinin yurtdışına açılmak olduğunu belirterek, şunları anlattı:


"Yurtdışında 9 ülkede 35 mağazaya ulaşmış olduk. En büyük hedefimiz Türkiye’yi ihmal etmeden yurtdışında büyümek. Her yıl girdiğimiz ülke sayısını bir veya iki artırıp büyümek istiyoruz. Azerbaycan ve Kazakistan’da çok güçlüyüz. Kuzey Irak’ta da büyük bir ilgiyle karşılandık. İki ay içerisinde oradaki mağaza sayımız 5’e yükselecek. Mısır için de yatırım planlarımız...