02 / 05 / 2024

Süvari Teknik Yapı İnşaat kimin 

Süvari Teknik Yapı İnşaat kimin 

Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sefa Yalçınkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sırdaş tarafından kuruldu.

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

İKA Teknik Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden İKA Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verildi...

Sezen Aksu Teknik Yapı'ya tazminat davası açtı!

Sezen Aksu bir şarkısının reklam için habersiz kullandıkları iddiasıyla  Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi  şirketine 55 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Teknik Yapı'dan yeni kampanya 2019!

Teknik Yapı, süper kampanya kapsamında yüzde 30'la yüksek mevduat faizinden daha fazla indirim sağlarken yüzde 0,98'le piyasadaki konut kredi faizinden daha düşük oranda vade farkı uyguluyor...

Teknik Yapı'dan 0,98 faiz kampanyası!

Teknik Yapı, toplam 6 projesinde yüzde 0,98 faiz kampanyası başlattı. Kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli...

İKA Teknik Yapı konkordato talep etti!

Son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayan İKA Teknik Yapı konkordato talep etti. Şirkete 3 kişilik komiser heyeti atandı...

Teknik Yapı 3 yeni projesini satışa çıkaracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projenin daha satışa sunulacağını açıkladı.

Onurcan Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurcan Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sürücü tarafından kuruldu.

Süvari Teknik Yapı İnşaat kimin  Haberi

Süvari Teknik Yapı İnşaat kimin 

Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sefa Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; BULGURLU MH.KÜÇÜK SK.NO:3 B...