03 / 05 / 2024

Süvarinin yurtiçinde ne kadar mağazası var

Süvarinin yurtiçinde ne kadar mağazası var

Süvari, yurtiçinde ve yurtdışında kesintisiz büyüme içerisinde. 108'i yurtiçinde, 42'si yurtdışında olmak üzere 150 mağazası bulunan Süvari, son iki yılda 22 yeni şube açtı. Şirket, bu yıl içinde 10 yeni mağaza daha devreye alacak.

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat: Kira beyan sınırı 2023 ne kadar? Kira vergisi hesaplama 2024!

Geçtiğimiz yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde eden binlerce gayrimenkul sahibi, 'kira beyan sınırı 2023 ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte kira vergisi hesaplama 2024!

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası'nda Biva İnşaat tarafından inşa edilen Doc's Nuova Residence projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Döviz kurları kısa süre içinde dengeye gelecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarının bir geçiş döneminin ardından, kısa süre içinde dengeye geleceğini öngördüklerine dikkat çekti. 

Homend Dustroyer 1242H Kablolu Dikey Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Homend Dustroyer 1242H Kablolu Dikey Süpürge fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Zam geldi mi? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi...

MEB Bursluluk Sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İlköğretim ve Ortaöğretim Bursluluk Sınavı başvuruları bitti mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Bursluluk Sınavı başvuru tarihini ve onay süresini uzattı. Peki, MEB Bursluluk Sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte MEB tarafından yapılan açıklama ve tüm detayları...

Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge1 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Kablosuz şarjlı dik süpürgeler son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olan Vestel'in kablosuz şarjlı dik süpürgeleri de ilgi görüyor. Peki  Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge16 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge fiyatı araştırılıyor. Peki Arnica Solara ET13450 Şarjlı Dik Süpürge fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mayıs ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 

Mayıs ayı enflasyon seviyeleri yakın mercek altında. Emekli, memur ve dolaylı olarak tüm herkesin yeni aylığını tespit edecek altı aylık enflasyon verileri için geri sayım başladı. Peki mayıs ayı enflasyon seviyesi ne zaman açıklanacak? 

Fiyatları araştırılmaya devam ediyor; Fakir Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı ne kadar oldu?  

Son dönemde oldukça popüler olan dikey şarjlı kablosuz süpürgelerin fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Dyson, Fakir, Philips, Karaca gibi pek çok marka dikey süpürge satışında birbirleriyle yarışıyor. Peki Fakir dikey şarjlı kablosuz süpürge fiyatları ne kadar?

YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş yerleri için geri sayım başladı. Peki, YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

Süvarinin yurtiçinde ne kadar mağazası var Haberi

Süvarinin yurtiçinde ne kadar mağazası var

Süvari, erkek giyimin Adana'da doğan temsilcisi. Yönetim merkezini zaman içerisinde İstanbul'a taşıyan Süvari, yurtiçinde ve yurtdışında kesintisiz büyüme içerisinde. 108'i yurtiçinde, 42'si yurtdışında olmak üzere 150 mağazası bulunan Süvari, son iki yılda 22 yeni şube açtı. 2015'te yüzde 15'lik büyüme gerçekleştiren şirket, bu yıl içinde 10 yeni mağaza daha devreye alacak. Süvari Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Coşkun, "Agresif bir büyüme içerisinde olmayacağız. Ancak fırsatları değerlendirme adına adımlarımız tabii ki olacak" diye konuşuyor. Bu yılın sonuna kadar verimlilik önceliğinde hareket edeceklerini kaydeden Coşkun, "Mağaza metrekare verimliliğimizi ve çalışan eğitimimizi ön planda tutacağız. Fırsat sunan AVM'lerde de olacağız"...