30 / 04 / 2024

Suve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü

Suve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü

Mardin Belediyesi Yenişehir 13 Mart Mahallesi'nde altyapı ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Çerkezköy’e 52 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Makder Deresi ıslah ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arkasında bulunan Makder Deresinde ıslah çalışmalarına başladı.

Isparta Fatih mahallesinin sokakları yenilendi!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce Fatih Mahallesi’nde başlatılan sokak bazlı çalışmalar tamamlandı.

Osmaniye Ek Sanayi Sitesi'nde drenaj hattı döşeme çalışmaları başladı!

Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Osmaniye Ek Sanayi Sitesi'nde yağmursuyu drenaj hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Kütahya Tavşanlı'da asfalt şantiyesi verimli dönemlerini yaşıyor!

Tavşanlı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı beton parke, büz elemanları ve asfalt şantiyesi 2015 yılında 24 kalemde alt yapı çalışmalarında kullanılması amacıyla üretim yaptı.

Bodrum'da asfaltlama çalışmaları yapılıyor!

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ADM Elektrik Dağıtım AŞ, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (MUSKİ) ve TÜRK TELEKOM’un alt yapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

İstanbul'da 30 saat süreyle su kesintisi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri (İSKİ)'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerinde 30 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını belirtildi. İşte o bölgeler...

Nevşehir 2000 Evler'i su şebeke hattı yenilendi!

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2000 Evler Mahallesi’nin bir bölümünde içme suyu ana şebeke hattı yenilenmesi çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgede de içme suyu kesintisi yapıldı.

Ağrı Patnos İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde sona gelindi!

Patnos Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Patnos Barajı'nda 700 metrekarelik alanda yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisleri tamamlanarak tam kapasite çalışmaya başlayacak.

Ordu Perşembe'ye 1.6 milyon TL yatırımla arıtma tesisi yapılacak!

Ordu Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, projeyle şehrin 40 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Ordu Su ve Kanalizasyon işleri Genel Müdürlüğü (OSKİ), Perşembe'ye 1 milyon 600 bin liralık icme suyu arıtma tesisi insa ediyor.

Ordu'ya 1.6 milyon liralık arıtma tesisi inşa ediliyor!

Ordu Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (OSKİ), Perşembe'ye 1 milyon 600 bin liralık içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor. OSKİ, projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Düzce'de 200 evin su sıkıntısı son buldu!

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün Kalıcı Konutlar 12. Bölgede gerçekleştirdiği çalışmalarla 200 hanenin su sıkıntısı son buldu.

Suve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Haberi

Suve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü

Yeni yerleşim alanında yapılan çalışmayla açıkta akan kanalizasyon suları şebekeye bağlandı.Öte yandan Yenişehir Mahallesi ara sokaklarında parke taşı yenileme çalışmaları devam ediyor.


      Belediye Suve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, 13 Mart Mahallesi'nde yeni yerleşim alanında birkaç gün önce başlattığı altyapı çalışmasını bitirdi. Yapılan çalışma ile açıkta akan kanalizasyon suları şebekeye bağlanırken aynı bölgeye yeni içme suyu şebekesi döşendi.Böylece çevrede oluşan kötü koku,görüntü kirliği ortadan kaldırıldı ve yeni binaların daha sağlıklı su almaları sağlandı.Çalışmalar kapsamında;  kanalizasyon şebekesi için bin metre koruge boru,içme suyu şebekesi için dörtyüz  metre Polietilen boru kullanıldı.


    Öte yandan belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenişehir Mahallesi ara sokaklarında parke yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Marin...