12 / 05 / 2024

Suzan Bulur

Suzan Bulur

Raz Yapı Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alper Akcan, Suzan Bulur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de Zeytinburnu Ginza Plaza'da kuruldu

İstanbul'un bu bölgelerinde depremin şiddeti 9'u bulur: Tek tek açıklandı: Zeytinburnu, Haliç, Büyükçekmece, Silivri...

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depreminin şiddetinin bazı bölgelerde 9'u bulacağının altını çizdi ve en riskli ilçeleri tek tek sıraladı. 

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Babadan kalma ev nasıl paylaşılır? Varisler anlaşamazsa ne olur?

Miras konusundan doğan pek çok sorun vardır. Bu sorunlar, özellikle miras paylaşımında vuku bulur. Vatandaşlar da miras paylaşımı ile karşı karşıya kaldıkları zaman şu soruları sormaktadırlar.

Kur Korumalı’da faiz yüzde 17’ye mi çıkıyor?

Kur Korumalı Mevduatta (KKM) faiz üst sınırının kaldırılmasının ardından hangi gelişmeler olacak? KKM faizi yüzde 17’leri bulur mu? Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, önemli son dakika açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Size ütü yapmayı sevdirecek: Karaca Smart Touch Kazanlı Ütü 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü, 3 dakikada ısınır. Güçlü buhar basıncı ile inatçı kırışıklıklara hızlı ve mükemmel çözüm bulur. Kirecini kendi temizler. Peki Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü ne kadar? İşte detaylar..

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Bitkay tarafından kuruldu.

TOKİ'nin 2002 ile 2022 yılları arasındaki konut projeleri Meclis gündemine taşındı!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TOKİ tarafından yürütülen konut projelerine dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi verdi. İşte o soru önergesinin detayları...

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Halitoğlu Bulut Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halitoğlu Bulut Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tunay Bulur tarafından kuruldu.

Kripto para devri kapanacak mı?

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, büyüklüğü 3 trilyon doları aşan kripto para piyasasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zelyut, ''Müzik durduğunda umarım bunların yatırımcıları oturacak bir koltuk bulur'' diye konuştu.

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Suzan Bülbül ortaklığında kuruldu.

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulur ve İbrahim Arı ortaklığında kuruldu.

Suzan Bulur Haberi

Suzan Bulur

Raz Yapı Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alper Akcan, Suzan Bulur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de kuruldu. 


Raz Yapı Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Raz Yapı Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi, Ginza Plaza, Kat:3...