08 / 05 / 2024

Suzan Yıldırım Mimarlık nerede

Suzan Yıldırım Mimarlık nerede

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşındı!

Başbakanlık yaptığı dönemde Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde oturuyordu. Yıldırım’ın Çankaya Köşkü'nden taşındığı öğrenildi.

Suzan Yıldırım Mimarlık nerede Haberi

Suzan Yıldırım Mimarlık nerede

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi adres: Yukarı Mahallesi Bahtiyar Sk. Papağan Apt.No:4/3...