16 / 05 / 2024

Süzer Grubu 2015

Süzer Grubu 2015

Süzer Grubu, New York'taki rezidans projesinin ardından Miami'de 105 milyon dolarlık yeni bir otel projesine başladı.

Süzer Grubu Miami'de otel ve konut yapacak!

Süzer Grubu, İsrail merkezli ASRR Capital ile birlikte Miami'de okyanus kenarında gerçekleştirilecek bir konut projesi için kontrat imzaladı.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Süzer Grubu'nun acı günü! Süleyman Kara vefat etti!

Süzer Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Kemal Yılmaz ile eşi Gülşen Yılmaz'ın babaları vefat etti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınladı.

Baran Süzer Miami'de iki yeni otel açacak!

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Ev alıp satmada sıkı dönem geliyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Erdoğan Süzer bugünkü yazısında "izaha davet" sürecini değerlendirdi. İşte o yazının detayları...

The Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı haberleriyle ilgili açıklama yaptı. The Ritz-Carlton, Istanbul Yönetimi, haberin gerçeğe aykırı olduğunu belirtti.

Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı ile ilgili haberlere cevap verdi. Firma, Carlton İstanbul Oteli'nin Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

2016’da 128 gökdelenden 86’sı Çin’de inşa edildi!

Geçen yıl dünyada inşaatı biten ve açılan gökdelen sayısı 128 oldu. 2015'teki 114 rakamına göre 14'lük bir artış yakalayan dünyanın liste başı ise Çin oldu.

Süzer Grubu Florida'da otel inşa edecek!

Geçen hafta yapılan seçimde ABD'nin 45'inci halkanı seçilen Donald Trump'ın ekonomide hızlı bir kalkınma planı vaat etmesi, ABD'de yatırımı bulunan ya da ABD pazarına inmek isteyen Türk şirketlerini heyecanlandırdı

Süzer Grubu'nun acı günü! Tuncay Uralcan vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından İpek Uralcan'ın babası Tuncay Uralcan hayatını kaybetti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Süzer Grubu 2015 Haberi

Süzer Grubu 2015

Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, "ABD'de önemli bir pazar ve fırsatlar var Bunu değerlendirme hedefiyle yola çıktık" dedi. Miami'deki Four Seasons Hotel'in bitişiğinde yer alan Süzer Grubu'nun yeni otel projesi ultra lüks 80 oda, 10 rezidans ve özel bir plajı...