03 / 05 / 2024

Swarovski 2010\'da 5 yeni mağaza açacak

Swarovski 2010\'da 5 yeni mağaza açacak

2008 yılında Türkiye'ye direkt yatırım kararı alan Swarovski 2010'da 5 yeni mağaza açacak. Firma gençlere ise uygun fiyatlı koleksiyonla ulaşacak

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

CarrefourSA’da 5 litre ayçiçeği yağı 189,90 TL’ye, bulgur 22,90 TL’ye, domates salçası 31,50 TL’ye düştü!

CarrefourSA, yeni haftaya çok konuşulacak indirimlerle girdi. Carrefour’da 5 litre ayçiçeği yağı 189,90 TL’ye, bulgur 22,90 TL’ye, domates salçası 31,50 düştü. İşte CarrefourSA 8 Kasım 2023 fiyat listesi...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin cepleri bu ay dolacak! Hesaplara 3 bin ya da 5 bin TL yatırılacak!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine son dakika Ekim 2023 müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, hesaplara 3 bin ya da 5 bin TL yatırılacak...

SON DAKİKA! Konya’da 5 şiddetinde deprem oldu!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Konya’da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonra olumsuz bir durum rapor edilmezken, halkın büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Hyundai Kona'da 5 bin lira indirim fırsatı! Bu fiyata kaçmaz! 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona'da 5 bin lira indirim ve 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Hyundai Kona Aralık fiyatları kaç lira oldu? En uygun Hyundai Kona ne kadar? İşte 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

Murat Kurum: Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldık!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldıklarını dile getirdi. 

Batman’da 5 mahalle için yeni imar planları askıda!

Batman’da 5 mahalleyi kapsayan 1050 hektarlık alanda 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylanan Mardin, Siirt, Batman, Şırnak ve Hakkâri planlama bölgesi 1/100.000 ölçekli çevre düzeni askıya çıktı.

Türk inşaat firmaları Ukrayna'da 5,9 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yaptığı açıklamada "Türk inşaat firmaları bugüne kadar Ukrayna'da 5,9 milyar dolarlık proje gerçekleştirmiştir" dedi.

Samsun'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı!

Samsun Havza'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Havza, Kuzey'in sanayi merkezi olacak. Heyecanımız, hedeflerimiz çok büyük" ifadelerini kullandı.

TOKİ'den Konya'da 5 kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 bin yeni konut projesi kapsamında Konya'da 5 yeni kampanyaya başladı. TOKİ Konya projelerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Swarovski 2010\'da 5 yeni mağaza açacak Haberi

Swarovski 2010\'da 5 yeni mağaza açacak

Türkiye'ye 2004 yılında bayiler aracılığıyla giren daha sonra artan satış grafiğinden ve yabancı yatırımdan etkilenerek geçen yıl Türkiye'ye direkt yatırım kararı alan Swarovski, bu yıl beş yeni mağaza açacak. Hızla mağazalaşmak için yeterli finans kaynakları olduğunu sadece uygun lokasyon aradıklarını dile getiren Swarovski Türkiye Müdürü Aslı Tezcan, "Swarovski Türkiye pazarına çok inanıyor. Akdeniz kültüründen geldiğimiz için süslenmeyi çok seviyoruz. Nüfus da çok genç olunca Swarovski markasıyla birebir örtüşen bir ortam oluşuyor" dedi.

DOĞUYA DA GİRECEĞİZ
İlk etapta büyük şehirlerde arkasından da Antalya gibi turizm bölgelerinde olmak istediklerini ifade eden Tezcan, Orta ve Güney doğu Anadolu'da da mağaza açma planı yaptıklarını dile getirdi. "2009 yılı bizim için bir geçiş dönemiydi. Pazar dinamiklerini ve iller bazında satın alma alışkanlıklarını inceledik. 2010'da...