02 / 05 / 2024

Swarovski Trabzonspora sponsor olacak mı

Swarovski Trabzonspora sponsor olacak mı

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi kamp yaptığı Avusturya'nın Innsbruck Bölgesi'nde ana merkezi bulunan ünlü kristal taş takı markası Swarovski'nin sahibi Gernot Langes - Swarovski ve 10 kişilik ekibi, yarın Trabzon'a geliyor.

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Swarovski’de dev indirim! Yüzde 40’a varan indirimi kaçırmayın! Sadece n11’de ve stoklar tükenmek üzere

Swarovski mücevher ürünlerinde dev indirim başladı. n11 üzerinden satılan Swarovski ürünlerinde yüzde 40’a varan deva indirimler başladı. Erken davranan yetişiyor. İndirim sadece stoklarla sınırlı.

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Birevim, Vizyoner’19'a ana sponsor oldu!

Birevim, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve bu senenin en kapsayıcı vizyon ve teknoloji zirvesi olan “Vizyoner’19”a ana sponsor oldu

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

Dekar 'Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk' kitabına sponsor oldu!

Dekar Yapı, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk 1920-1938” kitabının baskısına sponsor oldu. ...

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Tekfen, Darüşşafaka Basketbol takımına sponsor oldu!

62 yıldan beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren Tekfen Holding, eğitim ve sanata destek vermek için Basketbol A takımına ana sponsor oldu. 

Victoria Swarovski Bodrum'dan 3 milyon euro'ya villa aldı!

Swarovski markasının 24 yaşındaki varisi Victoria Swarovski, Bodrum'a geldi. Swarovski'nin Bodrum'dan 3 milyon euroya villa aldığı öğrenildi.

Garanti Koza Nitto ATP Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda sektörde projeler üreten Garanti Koza; tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Nitto ATP Finalleri’ne altın sponsor oldu.

Swarovski Trabzonspora sponsor olacak mı Haberi

Swarovski Trabzonspora sponsor olacak mı

Bordo-mavili takımın genel menajeri Serhat Altıncı'nın kamp süresi boyunca kurduğu yakın ilişkiler sonrası Trabzon'a davet ettiği Swarovski firmasının sahibi ve yetkililerinin, Trabzonspor'un Legia Varşova ile oynayacağı maçı izleyecek.


Genel menajer Altıncı'nın Swarovski yetkililerine Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yemek vereceği ve bu yemek sırasında dünyaca ünlü takı markasının Trabzonspor'un stadı ve forması için sponsorluk teklifi yapabileceği iddialar...