26 / 07 / 2024

SwissOffices üçüncü merkezi

SwissOffices üçüncü merkezi

Mobilyalı ve tüm teknik altyapısı kurulu, profesyonel asistanlar ile hizmet veren hazır ofis firmaları iş hayatına farklı bir boyut kazandırdı.Firma, yıl içerisinde 3'üncü merkezini açmak için düğmeye bastı...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Kepez'e Astronomi Merkezi inşa edilecek!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye Astronomi Merkezi yapılacağının müjdesini verdi. 

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Ytong Yönetim Merkezi, LEED GOLD Sertifikası aldı!

Çevre dostu ürünleri ve sürdürülebilir yapılaşma konusunda yaptığı öncü çalışmalarla tanınan Türk Ytong’un Yönetim Merkezi Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen “LEED Gold” sertifikasını aldı...

Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı!

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın öncülüğünde ABD'nin Kuzey Carolina bölgesinde Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı. Merkezin yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Balıkesir'de Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek. Çamlık Rekreasyon Alanı'na kurulacak olan Bilim Merkezi için 40 milyon liralık bütçe ayrıldı.

Kepez'e Sosyal Yardım Merkezi inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesinde inşaatı hızla devam eden Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceledi.

Akıncı Üssü'nde FETÖ için bina yapılmış!

Darbe teşebbüsünün merkezi olduğu öne sürülen Akıncı 4. Ana Jet Üssü’nün çatı iddianamesi tamamlandı. İddianame dün mahkemeye gönderildi.

TOKİ'den Tokat'a kültür merkezi!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nin TOKİ bölgesine açılacağını açıkladı.

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

2D1 Tasarım Toplantısı 8 Eylül'de Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak!

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım temsilcilerini yıl boyunca buluşturan etkinliklerin başında gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2D1 Tasarım Toplantıları 8 Eylül Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

SwissOffices üçüncü merkezi Haberi

SwissOffices üçüncü merkezi

Mobilyalı ve tüm teknik altyapısı kurulu, profesyonel asistanlar ile hizmet veren hazır ofis firmaları iş hayatına farklı bir boyut kazandırdı. Kurumların, girişimcilerin ve profesyonellerin ofis gereksinimlerini en yüksek konfor ve en uygun maliyetle çözmeye odaklanmış olan hizmet şirketi SwissOffices, Türkiye'de atağa kalktı, isviçre'de 20 yıldır, Türkiye'de ise 2008 yılından itibaren Maya Akar Center ve Yapı Kredi Plaza'da olmak üzere 2 farklı merkez ile faaliyet gösteren SwissOffices, Türkiye yatırımlarım artırmaya karar verdi. Firma, yıl içerisinde 3'üncü merkezini açmak için düğmeye bastı. Yetkililer, kaliteli, ekonomik ve esnek hizmetin temel değerleri olduğunu...