04 / 05 / 2024

Symbol AVM son durumu

Symbol AVM son durumu

Cengiz Kavan ve Decathlon Türkiye CEO'su Boumedienne Boualaoi, "600 milyon dolarlık yatırımla projelendirilen Symbol AVM yaklaşık 200 bin metrekarelik bir alana sahip" dedi.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Bolu Highway Outlet AVM'de pazarlık son aşamada!

Boludağı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Highway Outlet AVM satılıyor. 4 firmanın talip olduğu AVM'nin satışında pazarlıklar son aşamaya geldi.

Efe Bezci: AVM'ler kurları sabitledi!

Son dönemde dövizde yaşanan artış AVM'leri de harekete geçirdi. Dolar ve avro ile kira alan bazı AVM'ler kurları sabitledi.

AVM kiralarında dolar kuru ayarı!

Son dönemde dövizde yaşanan artış AVM'leri de harekete geçirdi. Dolar ve avro ile kira alan bazı AVM'ler kurları sabitledi, bazısı TL'ye dönmeyi değerlendiriyor. İşte ayrıntılar...

Ahmet Kenan Tanrıkulu: İmar rantına son verilecek!

Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Son 13 yıla baktığımızda yandaşlarına rant uğruna ülkenin toprakların parsel parsel veren ve kentleşmeyi AVM yapmakla geçiren bir zihniyet görüyoruz. Ana artık yolun sonuna gelinmiştir” dedi

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Symbol AVM son durumu Haberi

Symbol AVM son durumu

Avrupa'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasmda gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da kapılarını açacak. Yerli yabancı birçok markanın yer alacağı Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde son olarak dünyanın en büyük spor malzemesi perakendecilerinden Decathlon, 11 'inci mağazasını açacak. Başta Kocaeli ve Doğu Marmara olmak üzere adına uygun gerçekten sembol olacak bir projenin kapılarını açmaya çok az bir süre kaldığını belirten Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, spor mağazacılığı konusunda dünyanın en önemli markasını Symbol ailesini de görmekten büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını söyledi. Yerli ve yabancı birçok markanın büyük ilgi gösterdiği Symbol AVM'de, ayrıca hastane, otel, eğlence ve kongre merkezi...