14 / 05 / 2024

Systemair HSK yeni fabrika

Systemair HSK yeni fabrika

Systemair HSK, 15 milyon euro yatırımla yeni fabrikasını açtı. Fabrika, yüzde 30 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası fonu, yüzde 70 de öz sermayeyle hayata geçirildi. 

Systemair HSK’dan 15 milyon euro yatırımla yeni fabrika!

Systemair HSK, 15 milyon euro yatırımla yeni fabrikasını açtı. Fabrika, yüzde 30 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası fonu, yüzde 70 de öz sermayeyle hayata geçirildi. 

Systemair HSK Dilovası'nda fabrika açacak!

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, şehir hastaneleri gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan Systemair HSK, Dilovası'nda dev fabrika açacak.

Systemair HSK, Sodex Fuarı’nda sağlığı düşünen ürünlerini sergiledi!

İklimlendirme sektörünün global markalarından Systemair HSK, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen fuarda; en yeni teknolojilerini, enerji sarfiyatı düşük ve çevre dostu olan ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu.

Systemair HSK, ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor!

Systemair HSK, 7 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor.

Systemair HSK SODEX Fuarı’nda!

İklimlendirme sektörünün global markalarından Systemair HSK, 7–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’na katılıyor.

Systemair Hadımköy'de tesis kuruyor!

Systemair, İsveç, Danimarka, Hollanda, Kanada, Almanya, Hindistan ve Litvanya’da bulunan Klima Santrali fabrikalarından sonra şimdi de Türkiye’de yeni tesisinin açılışını yapacak. Systemair Hadımköy'de tesis kuruyor...

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Systemair HSK yeni fabrika Haberi

Systemair HSK yeni fabrika

Systemair HSK, 15 milyon euro yatırımla yeni fabrikasını açtı. ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik’ anlamına gelen LEED Gold Sertifikası’na sahip klima santrali fabrikası Dilovası Makine İhtisas OSB’de faaliyete geçirildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; yıllık 4500 adet üretim kapasitesine sahip yeni fabrika ile Türkiye’yi Ortadoğu ve Balkanlar için üretim üssü olarak belirleyen şirket 5 yılda ihracat oranını yüzde 30’dan yüzde 60’a çıkarmayı planlıyor.