05 / 05 / 2024

t Alaattin Demirel kimdir

t Alaattin Demirel kimdir

Avusturalya Sydney’deki bu evin görüntüsü İstanbul Fikirtepe’yi anımsattı… Çevresi iki büyük binayla kaplı 223 metrekalerik evin sahipleri konutu müteahhitlere satmadı. Akıllara Alaattin Demirel'in İstanbul Fikirtepe'deki 'son kale'si geldi...

Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık gözden geçirilmeli!

Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık uygulamasının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. İşte Demirel'in o açıklaması ve önerileri...

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Ünlü ekonomistten enflasyon tahmini: TÜİK yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacak!

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş 5 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamı ile ilgili tahminde bulunarak TÜİK’in yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacağını belirtti.

Seçimden sonra Türk Lirası'nı neler bekliyor? Ekonomide neler olacak? İşte uzmanlardan yorumlar...

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, seçimlerde ‘yabancı yatırımcıya güven veren bir iktidar’ gelirse Türk Lirası’nın (TL) dolar karşısında ‘çok fazla’ değer kazanacağı bir ortam oluşabileceğini, hatta buna karşı önlem alınması gerekebileceğini belirtti.

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Medex İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medex İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Demirel tarafından kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Rusya Ukrayna savaşının faturası Türkiye'ye mi kesilecek?

Dünya Gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, Rusya Ukrayna gerilimi git gide artarkeb savaşın faturasının Türkiye'ye nasıl yansıyacağını anlattı. Aktaş, "Savaşın ekonomiye faturası marttan itibaren çıkacak" başlıklı yazısında "Rusya-Ukrayna savaşının Türkiye ekonomisinde yaratacağı sıkıntıların öyle birkaç

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Adn1453 Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adn1453 Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akif Demirel tarafından kuruldu.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

TÜFE oranlarında tek hane umudu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Alaattin Aktaş, bugünkü yazısında TÜFE oranları ile ilgili konuştu. Aktaş, Ağustos enflasyonunun yıl sonu için tek hane umudunu tümüyle suya düşürdüğünü ifade etti.

t Alaattin Demirel kimdir Haberi

t Alaattin Demirel kimdir

Avusturalya’nın en büyük kentlerinden Sidney’in St. Leonards bölgesinde bulunan 75 yıllık bu ev 3.5 milyon dolardan açık artırma ile satışa çıkarılacak. Avusturalyalı Clark ailesine ait olan bu evin iki yanında iki büyük gökdelen bulunuyor. Aile gökdelenlerin inşası devam ederken inşaat sahiplerine arsasını satmayı reddetmiş.



Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan emlakçı Tim Grosmann, “Evin boyutu küçük olmasına rağmen benzersiz bir pozisyonu bulunuyor” açıklamasında bulundu. 223 metrekarelik evin açık arıtması 17 Haziran’da Sidney’de yapılacak.



'SON KALE'Yİ ANTIMSATTI

İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm kapsamında toprak sahipleriyle anlaşan inşaat şirketleri bölgeyi şantiye alanına çevirdi. Fakat Alaattin Demirel uzun süre evini satmamakta direnmişti. Daha sonra bir firmayla anlaşan Demirel evini ve bulunduğu araziyi kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahhide vermişti. Uluslararası basın da evi gündemine taşımış, Reuters haberi...