05 / 05 / 2024

TAB Gıda 150 yeni restoran açacak

TAB Gıda 150 yeni restoran açacak

Türkiye hızlı servis restoran zincirlerinin önde gelen markalarından TAB Gıda'nın Genel Müdürü Caner Dikici; firmanın yeni hedeflerini ve franchising koşullarını anlattı.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

TAB Gıda halka arzı ne zaman başlıyor?

Son dönemin en büyük halka arzlarından biri olması beklenen TAB Gıda'da talep toplama işlemleri 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept Gayrimenkul ve TAB Gıda Sanayi halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verdi. İşte haberin ayrıntıları...

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Bülbül tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Erhan İlter tarafından kuruldu.

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baştekin, Muhammed Baştekin ve Mustafa Baştekin ortaklığında kuruldu.

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Karaaslan tarafından kuruldu.

Cens Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Cens Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Efekan Candan tarafından kuruldu.

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Adem Furat tarafından kuruldu. 

Ata GYO Kayseri'deki gayrimenkulünü TAB Gıda'ya kiraya verdi!

Ata GYO tarafından Kayseri Talas'taki gayrimenkulün 5A nolu bağımsız bölüm için TAB Gıda ile kiralama sözleşmesinin karşılıkı olarak feshedilip, yerine 5A ve 5B nolu bağımsız bölümleri kapsayan yeni bir kira sözleşmesi akdedilmesine karar verildi...

Milena Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Milena Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Dalmaz tarafından kuruldu.

TAB Gıda 150 yeni restoran açacak Haberi

TAB Gıda 150 yeni restoran açacak

Türkiye hızlı servis restoran zincirlerinin önde gelen markalarından TAB Gıda'nın Genel Müdürü Caner Dikici; firmanın yeni hedeflerini ve franchising koşullarını anlattı. 


Diğer ülkelerle kıyaslandığında Türkiye pazarının son derece dinamik, verimli ve hızlı gelişen bir yapıya sahip olduğunu söyleyen TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici; franchising sisteminin popülaritesini arttıran etkenleri yorumladı. "Son yıllarda AVM'lerin hızla yaygınlaşması, pazara yabancı markaların girişi ve sistemin özellikle girişimcilere başta rekabet avantajı olmak üzere sayısız artı sunuyor olması; franchisingin yaygınlaşmasındaki başlıca parametrelerdir" diyen Caner Dikici; sistemin cazibesini gelecekte de koruyacağının sinyallerini verdi. 


Franchisingin ağırlıklı olarak hızlı restoran zincirlerinde daha bilinil' olduğunu ancak tanınmış, başarısını kanıtlamış markaların da girişimciler tarafından tercih edildiğini ifade eden Dikici; şu açıklamada bulundu: "Hızlı servis restoran zincirlerinin uygun fiyata kaliteli ürün ve hizmet...