04 / 05 / 2024

Tabakhane

Tabakhane

Tabakhane'de yıkıma devam. Trabzon'da devam eden Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları sürüyor Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'un çehresini değiştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Tabakhane'de yıkımlara devam ediliyor!

Tabakhane'de yıkım çalışmaları yılın son gününde de devam etti. Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Trabzon'un çehresini değiştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Tabakhane kentsel dönüşümü kapsamında yıkım devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları 2014'ün son gününde de devam etti. Toplam 146 milyon TL'lik yıkım yapıldı.

Tabakhane'de yıkılan bina sayısı 180'e ulaştı!

Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar hızla devam ediyor...

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

Tabakhane Vadisi’ndeki 3 katlı ev kaderine mi terk edildi?

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binayla ilgili belirizlik sürüyor. Mülk sahibi üç katlı binasına beş daire isteyince sorun çözülemiyor.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Tarihi Tabakhane bölgesi restore edilmeyi bekliyor!

Orta Çağ'ın en önemli seyyahı kabul edilen İbn-i Battuta'nın Safranbolu'ya gelişinde "hendek" olarak bahsettiği dericilikte önemli bir üretim alanı olan Tabakhane bölgesinin restorasyonuyla ilgili plan değişikliğine gidildi.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Tabakhane dönüşüm projesi için 672 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

TOKİ Tabakhane Yenicuma'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

Uşak tabakhane bölgesine 450 milyon liralık kentsel dönüşüm!

Eski tabakhane bölgesinde yapılan 450 milyon liralık kentsel dönüşüm projesi, şehri modern bir ticaret ve yaşam merkezine kavuşturdu.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Trabzon'da Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak rekreasyon projesinin yapımına başlanıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Tabakhane Haberi

Tabakhane

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKl'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane'de hak sahiplerine bugüne kadar 146 milyon TL ödeme yapıldığını ifade etti. 


340 BİNA YIKILDI 


Bölgedeki 688 binanın 550'sinin kamulaştırdığını 340 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'umuzun Bahçecik Mahallesi'nde Tabakhane kentsel dönüşümünün yanındayız. Gördüğünüz gibi kardeşlerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Özveri ile çalışmalarını sürdüren tüm kardeşlerine teşekkürlerimi borç biliyorum. 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane'de 550 binanın kamulaştırması tamamlanmış, 340 binanın yıkımı gerçekleştirilmiş ve hak sahiplerine 146 milyon TL ödeme gerçekleştirilmiştir. Bir taraftan da Yenicuma sırtlarında 353 konutun yapımı devam etmektedir. Hak sahiplerine teslim edilecek konutların bitme aşaması yaklaşmıştır. Bu tarihi şehirde bu vadiyi tekrar...