10 / 05 / 2024

tablolu kaloriferler

tablolu kaloriferler

Isıtma ve soğutma sektörü oyuncularından Elyrad, tablo görünümlü radyatör peteklerini satışa sunuyor. Camdan üretilen petek sayesinde yakıttan yüzde 40 ila yüzde 80 tasarruf taahhüt ediliyor....

Kaloriferini yakmayan komşuya dava açılabilir mi?

Hava sıcaklıklarında yaşanan düşüşlerle kaloriferler yanmaya başlarken komşusu kombi yakmayanların hakları da merak ediliyor. Peki Kaloriferini yakmayan komşuya dava açılabilir mi?

Isı pay ölçer sistemi nasıl işler?

Posta yazarı Tamer Heper 'Beş ay önce taşındığımız binada kaloriferler için pay ölçer olduğunu gördük. Biz de gündüz çalıştığımız için akşamları yaktık ama aylık 155 TL borç geldi. Bu husus kandırıldığımız anlamına gelir mi? Ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Pay ölçerli apartmana geçmek için son gün 2 Mayıs!

Merkezi sistemli binalara pay ölçer takmak için son gün 2 Mayıs... Ancak çoğu apartman yöneticisi ve vatandaş uygulamadan habersiz. Kasımda, kaloriferler yeniden yandığında pay ölçerli binaya geçmemiş olan apartman sakinlerinin aidat ödememe hakkı doğacak

TOKİ konutlarında sıkıntı bitmiyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Eskişehir'de dar gelirli aileler için yaptırılan konutlarda kaloriferler yanmıyor, sular akmıyor, asansörler çalışmıyor.

tablolu kaloriferler Haberi

tablolu kaloriferler


Florya’da sanat galerisini andıran bir mağazada müşterilerini ağırlayan Elyrad, vitrinindeki farklı radyatörleri ile ziyaretçilerini şaşırtıyor. Yağlı boya tabloları andıran; kare ve oval peteklere ilgi bir hayli büyük. Patenti de alınan ürün ile ilgili açıklamalarda bulunan Elyrad Genel Müdürü Özgür Özdemir, peteklerin yerli olduğunu; 10 Ar-Ge elemanı tarafından tasarlandığını ifade ediyor. Şu aşamada peteklerin satışı için bayilikler verdiklerini, yoğun talep aldıklarını aktaran Özdemir, tablo görünümlü petekleri diğer peteklerden ayıran yönleri şöyle aktarıyor: 


“Bir defa cam kalorifer petekleri gayet hoş görünüyor. Bunları tablo gibi evin en nadide yerine koyup tüm konuklarımıza takdim ediyoruz. Öte yandan bu petekler ekonomik. Hem tasarruflu hem hijyenik. Hijyenik, şöyle ki eski kalorifer peteklerini kullandığınızda radyatörün yukarısında bulunan tül perdeler kirlenmekteydi, içerisinde akar, börtü böcek, haşereler saklanmaktaydı. Bu...