25 / 07 / 2024

Taç Boya San. Tic. Ltd. Şti.

Taç Boya San. Tic. Ltd. Şti.

Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir: TOKİ vasıtasıyla nasıl dar gelirliye konut yapılıyorsa, küçük ve orta ölçekli işletmelere de imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

San Diego Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen San Diego Rezidans projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Migros'ta kırtasiye ürünlerinde yüzde 30 indirim! 314 ürün listesinde çanta, kalem, defter, boya var! 5 Şubat 2023

Migros'ta kırtasiye ürünlerinde yüzde 30 indirim başladı. İndirim kapsamında Çanta, kalem, defter, boya gibi ürünler indirime dahil edildi. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gören şok oldu! Boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu!

Koçtaş’ta boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu! İşte boya ve boya ürünlerinin fiyatı…

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ümit Sandıkçı tarafından kuruldu.

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

San Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

San Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Sansar ve Osman Sansar ortaklığında kuruldu.

Taç Boya San. Tic. Ltd. Şti. Haberi

Taç Boya San. Tic. Ltd. Şti.

Dar gelirliye nasıl konut yapılıyorsa KOBİ'lere de imalathane yapılsın Ankara markası Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir merpen altı imalathanelerinin önüne geçilebilmesi için TOKİ vasıtasıyla nasıl dar gelirliye konut yapılıyorsa, küçük ve orta ölçekli işletmelere de imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi. 


Sizi tanıyabilir miyiz? 


1957 Kayseri doğumluyum. İlkokulu Kayseri'de, 1970 yılından sonra ortaokul-li.se ve üniversite öğrenimimi Ankara'da tamamladım. Eski adıyla Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi yeni adı Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Daha sonra Ankara Üniversitesi Sivasiil Bilgiler Fakültesinden mühendisler için verilen işyeri yönetimi 6 (altı) avlık sertifikasyon programına katılarak sertifikamı aldım. 

Ayrıca işimin gereği olarak 8 (sekiz) avlık muhasebe kursuna devam ettim. 

Vatani görevimi Tuzla Jip Fabrikası Laboratuvarında çalışarak tamamladım. Üniversite öğrenimim yıllarında, ağabeyimin boya ve inşaat malzemeleri...