28 / 04 / 2024

tac mahal ne zaman teslim

tac mahal ne zaman teslim

Uluhan Grup Tac Mahal satılık daire fiyatları bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor. Tac Mahal Esenyurt Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek...

Taç’tan 2. ürüne yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 23 Eylül 2022 Taç fiyat listesi

Ev tekstili markası Taç online satış kanalı tac.com.tr üzerinden 2. ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Yatak odası, mutfak, banyo, perde, aksesuar gibi gruplarda ürünleri bulunan Taç, çocuklara yönelik lisanslı ürünleri de kampanyaya dahil etti. İşte taç fiyat listesi

Tac Mahal fırtınada zarar gördü!

Dünyanın yedi yeni harikasından biri olan Tac Mahal ülkenin kuzeyinde etkili fırtına dolayısıyla zarar gördü.

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Loca Mahal konut teslimleri!

Loca Mahal Evleri, Zeytinburnu Veliefendi'de Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Peki Loca Mahal konut teslimleri ne zaman?

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Mağdurlar konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verdi.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Saylan İnşaat mağdurlarından yeni eylem!

Vera Vizyon, Tac Mahal Prestij ve Tac Mahal projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Mağdurlar eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

Batı Mahal villaları sağlamlığıyla öne çıkıyor!

Batı Mahal, bölgenin zemin yapısına en uygun iki katlı yaşam sunmasının yanı sıra her villanın tek tek zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilerek sakinlerine yüzde 100 güvenilir bir yaşam sunuyor.

Batı Mahal projesinde kale gibi sağlam villalar!

Zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilen Batı Mahal villaları, zemini güçlendirilmiş temeli ve temel izolasyonu ile en güçlü deprem karşısında dahi yüzde 100 güvenilir konutlar olarak bölgede öne çıkıyor.

tac mahal ne zaman teslim Haberi

tac mahal ne zaman teslim

Uluhan Grup imzası yaşıyan Tac Mahal projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt ilçesinde konumlandırılıyor. Uluhan Grup Tac Mahal satılık daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


4 blok halinde yükselen Tac Mahal Esenyurt Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. 


Blokların 25 katlı olarak tasarlandığı Tac Mahal Evlerinde yer alan daireler 40 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Uluhan Tac Mahal satılık daire fiyatlarından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Tac Mahal ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Ekim ayı cevabı veriliyor. Tac Mahal Esenyurt projesi toplamda 970 adet konuttan oluşuyor.


Uluhan Grup Tac Mahal satılık daire fiyatları:

Tac Mahal fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 999 10...