18 / 05 / 2024

Taç Marmara Gayrimenkul adres

Taç Marmara Gayrimenkul adres

Taç Marmara Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Kareem H. Al-Tameemı Ve Kareem H.A. Al-Tameemı  tarafından kuruldu.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

DASK'ta Marmara Bölgesi zirvede: Yüzde 67’lik sigortalılık oranı!

17  Ağustos’un 24. yıl dönümünde, Zorunlu Deprem Sigortası’na dikkat çekildi. Yapılan açıklamada Marmara Bölgesi'nin yüzde 67’lik sigortalılık oranıyla zirvede olduğu belirtildi. 

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Marmara Grup Gayrimenkul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Gayrimenkul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Cengiz Yıldız tarafından kuruldu.

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Kübra Çifçi ve Zühal Maraş ortaklığında kuruldu.

Amelie Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amelie Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Statik Gayrimenkul Geliştirme tarafından kuruldu.

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Taşdemir ve Muhammed Hasan Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Taç Marmara Gayrimenkul adres Haberi

Taç Marmara Gayrimenkul adres

Taç Marmara Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Kareem H. Al-Tameemı Ve Kareem H.A. Al-Tameemı  tarafından kuruldu.

Taç Marmara Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

GAYRİMENKUL 1-Her türlü Gayrimenkul alır, satar, kiralar kendisine ve başkalarına ait gayrimenkulleri kiraya verebilir. Her türlü gayrimenkul, özellikle konut pazarlamasına yönelik olarak piyasa araştırması yapar. Bu konuda faaliyet gösteren yerli ve yabancı organizasyonlara katılır. Gayrimenkul pazarlama faaliyetlerine yönelik slayt ve diğer tanıtıcı araçlar vasıtasıyla reklam hizmetleri yapar konut pazarlaması ve iç mekan dekorasyon ve tasarım faaliyetlerine ilişkin her türlü danışmanlık ve proje hizmetleri yapar. 2- Hisseli veya hissesiz ihtilaflı veya ihtilafsız her nevi arsa, arazi, bina, daire bağımsız bölüm iş yerlerinin Emlakının mülkiyetini satın alır bu gayrimenkul...