08 / 05 / 2024

Tago Architects mimari tasarım

Tago Architects mimari tasarım

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects tarafından tasarlanan Ulugöl Otomotiv Ofisi, Ataşehir’de bulunduğu çevreye değer katan dinamik formuyla öne çıkıyor.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

AAD Architects insan ruhuna önem veren mimari tasarımlarıyla öne çıkıyor!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner, 11 yılda ürettikleri her projenin merkezine ‘İnsan Ruhu’nu koymayı ilke edindiklerini söyledi. Güner, "Tüm projelerimizi tasarım aşamasında tüm yönleri ile ele alıyor, her detaya büyük önem veriyoruz" dedi...

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Tago Architects tasarım merkezi oldu!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

Boytorun Architects MIPIM 2018'de!

Türkiye’nin farklı bölgelerinde pek çok kurumsal firmanın mimari ve iç mimari projelerine imzasını atan Boytorun Architects, MIPIM 2018 fuarında, farklı işlevlerdeki güncel projeleriyle yerini aldı.

Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı!

Finans Merkezi’ne yakın konumda yer alan Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı. Projede, ışık kalitesi ve panoramik manzara sunuluyor..

Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ni Slash Architects tasarladı!

Mimari ve iç mimari pek çok ödüllü projeye imza atan Slash Architects Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ndeki tasarımıyla fark yaratıyor

Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek!

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek.

Tago Architects mimari tasarım Haberi

Tago Architects mimari tasarım

Anadolu yakasının en önemli yaşam ve finans merkezlerinden biri haline gelen Ataşehir’de konumlanan Tago Architects tasarımı Ulugöl Otomotiv Ofis Binası, fonksiyonel, özgün ve nitelikli mimari tasarımı, dinamik kütle kurgusu ve akıllarda yer tutacak cephe kimliğiyle bölgenin hızlı kentsel gelişim sürecinde belirleyici bir rol oynuyor.


Etrafındaki pek çok ikonlaşmış proje arasından doluluk-boşluk oranları, farklı malzemeleri birbirine etkileyici bir şekilde entegre eden cephe kurgusu ve kendine has mimari kimliğiyle sıyrılan Ulugöl Otomotiv Ofis Binası’nın ana tasarım kararları verilirken, kentteki fiziksel çevre verileri çok iyi bir şekilde analiz edilerek, sürdürülebilir, rasyonel ve düzenli bir strüktür vizyonuyla hareket edilmiş. Standart bir ofis tipolojisini sorgulayarak yeniden yorumlayan Tago Architects, Ulugöl Otomotiv Ofis Binası’nı tasarlarken değişken kütlelerle cephenin çok yönlülüğünü sağlamayı, statik kurguyu göz önünde bulundurarak...