18 / 05 / 2024

Taha Al kimdir

Taha Al kimdir

Aydın Çevre Ve Şehircilik İI Müdürlüğü'nde kentsel dönüşümle ilgili vatandaşların talep ve şikayetlerini iletebileceği 'Beyaz Masa' uygulaması başlatıldı. Müdürlüğe başvuran vatandaşlar taleplerini en kısa zamanda tamamlanması sağlanacak.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Hüseyin Çalık kimdir?

Son günlerde iftas erleme süreci yaşayan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş. 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kurulmuştu. Peki, Hüseyin Çalık kimdir?

Osman Çalıkuş kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş..

Taha Al kimdir Haberi

Taha Al kimdir

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü giriş katında kurulan Beyaz Masa ile vatandaşlar kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirilecek. Müdürlüğe başvuran vatandaşlar, görevliler aracılığı ile yönlendirilerek taleplerini en kısa zamanda tamamlamalan sağlanacak. Bu sayede hem iş hem zaman kaybı engellenmiş olacak. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 


Çevre ve Şehircilik II Müdürü Taha Al. kentsel dönüşüm ve müdürlüğün çalışmaları konusunda bilgilere vatandaşların Beyaz Masa uygulamasıyla daha kolay ulaşabileceğini söyledi. Kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Al. "Daha önce Van'da görev yaptım. Van'da yaşanan depremde hizmet binasından sürünerek çıktım. Kentsel dönüşümün önemini gayet iyi biliyorum. Türkiye genelinde yaklaşık 6.5 milyon konut depreme karşı riskli. Aydın ilinde yaptığımız çalışmalarda bin 24 konut bin 76 işyeri ile bin 300 bağımsız yapının riskli yapı olduğunu tespit ettik. Bu yapılann kentsel dönüşümüne yönelik çalışmalarımız...